han Politika

Danko to zobral doma do vlastných rúk: NEVERILI by ste, čo robí rád v holičstve!

Síce ušetrí, ale už sa mu cnie za naozajstným holičom alebo holičkou. Reč je politikovi Andrejovi Dankovi, ktorý celému Slovensku ukázal, ako to robí so strojčekom.

Ilustračný obrázok k článku Danko to zobral doma do vlastných rúk: NEVERILI by ste, čo robí rád v holičstve!
Zdroj: Facebook.com/Andrej Danko - predseda SNS

Líder mimoparlamentnej strany SNS (Slovenská národná strana) sa už pár týždňov prihovára ľuďom cez sociálnu sieť. Spravil tak aj cez Veľkú noc a vytiahol „silný kaliber“.

Strihá sa sám?

Prísne opatrenia COVID-19 zavreli takmer všetky služby, ku ktorým patria aj holičstvá a kaderníctva. Mnohí sa tak strihajú doma, čo je zrejme aj prípad Andreja Danka. „Už by nám holičstvá mohli konečne otvoriť. Strihanie doma je síce lacnejšie, ale holičstvo je holičstvo,“ napísal na Facebook bývalý predseda NR SR. Dokonca prezradil, prečo má rád návštevu holičstiev. „Veľmi rád sa v holičstve rozprávam, keď ma strihajú, sú tam úžasní ľudia,“ podotkol.

Aby tomu dal národniar grády, k príspevku priložil aj fotografiu, kde drží v ruke holiaci strojček a chystá sa na domácky strih.

Verí v návrat

Samozrejme, že Danko zabrdol aj do slovenskej politiky. „Nechcem veľmi politizovať, tak aspoň pozdravujem malých živnostníkov. Verím, že vás potešila tento rok 15% daň, a to že ste nemuseli zbierať bločky, ak ste použili paušálne výdavky,“ uviedol Andrej Danko a na záver sa zamyslel: „Verím, že príde čas a budeme vám môcť opäť politicky pomáhať.“

Aj toto vás môže zaujať:

Už by nám holičstvá mohli konečne otvoriť. Strihanie doma je síce lacnejšie, ale holičstvo je holičstvo. Veľmi rád sa v...

Posted by Andrej Danko - predseda SNS on Saturday, April 3, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM