Rastislav Búgel Magazín Ona

Dara Rolins je poriadne VYTOČENÁ! Bola na plastike a... AKO si to mohol chirurg dovoliť?

Dara Rolins sa zverila do rúk prominentného chirurga, no poriadne ju sklamal. Speváčka reaguje!

Ilustračný obrázok k článku Dara Rolins je poriadne VYTOČENÁ! Bola na plastike a... AKO si to mohol chirurg dovoliť?
17
Galéria

Hoci Dara Rolins nedávno oslávila 51 rokov, stále vyzerá k svetu. Speváčka na sebe pracuje, no netají sa ani zákrokmi plastických chirurgov.

Ten posledný si chcela nechať len pre seba, no prominentný plastický chirurg Michele Pascali sa videom z predoperačného vyšetrenia pochválil na sociálnej sieti.

Odhalil tajomstvo

Na záberoch hovoril o faceliftingu, liftingu krku a úprave očných viečok. Chirurg video po čase odstránil, no tajomstvo talentovanej speváčky bolo odhalené.

Nahnevaná Dara Rolins sa teraz ku všetkému verejne vyjadrila prostredníctvom Instagramu.

„Zrejme je už mojím osudom, že veci, ktoré si chcem nechať pre seba a v súkromí, vyplávajú na povrch snáď skôr, než sa stanú. Priznávam, je to občas veľmi nepríjemné… Rovnako ako pred dvoma rokmi mal istý doktor potrebu zdieľať so svetom úpravu môjho nosa, tak aj tentokrát sa našiel ďalší, ktorý sa chcel pochváliť zákrokom, že má u seba "Darinku“, 715-tisíc sledujúcich… Čo na to povedať," napísala Dara.

Musí sa spamätať z podpásovky

Speváčka dodáva, že nemusí nikomu vešať na nos svoje rozhodnutie a voči nikomu ani nemá oznamovaciu povinnosť. „Je to moja vec. Moje súkromie,“ povedala a dodala: „Teraz je môj čas, sama pre seba… Uzdraviť sa, nabrať silu a spamätať sa z podpásovky, ktorú mi po sláve bažiaci doktor a bulvár naservíroval.“

Nelichotivé zábery

Dara reagovala aj na uštipačné komentáre, ktoré sa po zverejnení predoperačného videa doktorom objavili. „Že nie som na fotkách či videu pána doktora moc pekná? No, nie som! A kto je? Ráno, keď vylezie z postele, alebo keď má pred zákrokom vydezinfikované vlasy aj celú tvár… Ktorá žena sa upravuje či maľuje do nemocnice? Ja nie! Takúto fotku nechcete ani do rodinného albumu, nie ešte do médií, maaarja :)) No čo už, je to vonku a s celou parádou,“ vysvetlila Dara a prezradila, že naozaj absolvovala zákrok: „Teším sa na vás v lepších časoch. Pozdravujem a hlásim, že mám po zákroku, pacient prežil.“

Podpora kolegov a fanúšikov

Zdá sa, že fanúšikovia a kolegovia speváčkine pocity chápu. „Darinka moja, dovoľ, aby som ťa podporil. Neoprávnené zdieľanie súkromia od ľudí, ktorým sa človek v dobrej viere zverí do starostlivosti, je mimoriadne nechutné a zároveň veľmi nebezpečné,“ napísal spevák Matěj Ruppert.

„Svet by bol krajším miestom, keby sa každý staral sám o seba,“ napísala pod príspevok speváčky Lenka. Adinka dodáva: „Úplne na to kašli. Navyše, vôbec neplatí, že tam nie si pekná. Ty si všade krásna a tvoja charizma prežiari všetko.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

FOTO: Dara Rolins oslávila päťdesiatku
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM