Rastislav Búgel Magazín Ona

Aristokrati ZÚRIA! Princezná pózovala NAHÁ na titulke časopisu Playboy, FOTO

Kontroverzná princezná šokovala svet šľachty! V prestížnom magazíne sa ukázala hore bez.

Ilustračný obrázok k článku Aristokrati ZÚRIA! Princezná pózovala NAHÁ na titulke časopisu Playboy, FOTO
14
Galéria

Nádherná nemecká princezná sa stala prvou aristokratkou, ktorá sa nechala nahá nafotiť pre prestížny pánsky magazín Playboy.

Kráľ by to vraj pochopil

37-ročná Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, princezná zo Saska, sa v najnovšom vydaní miestneho časopisu objavila „hore bez“. Sama princezná tým chce dokázať, že „každá žena je krásna taká, aká je.“

Xenia magazínu povedala, že si je istá, že by jej praprastarý otec, posledný saský kráľ Fridrich August III., fotenie „určite schválil“. Upozornil na to britský Daily Mail. „Opisovali mi ho ako veľmi vtipného a milujúceho,“ vysvetlila.

Sama princezná hovorí, že by ju veľmi prekvapilo, keby si najnovšie číslo časopisu kúpil niekto z jej prastarej šľachtickej rodiny, no dúfa, že „to aspoň budú tolerovať.“

Nevedia jej prísť na meno

Xenia je však na fotenie a rozhovor pre Playboy hrdá. Pre magazín priznala, že každý deň kvôli svojmu titulu bojuje s predsudkami okolia. V konečnom dôsledku to však považuje za požehnanie a chce z toho vyťažiť čo najviac.

Nie je to prvý prípad, kedy aristokratka vyvolala kontroverzie.

V posledných rokoch sa objavila vo viacerých reality šou. A hoci je preukázateľne prapravnučkou posledného saského kráľa Fridricha Augusta III., nemeckí šľachtici jej pre jej vystupovanie a životný štýl nevedia prísť na meno.

Pred viac ako desiatimi rokmi šľachticov pobúrila knihou Xenia: Život princeznej v 21. storočí. „Ona nie je nikto. Nemôže mať životopis. Toto je strašné faux pas, nešťastie pre 1000-ročný rod Wettinovcov,“ nechala sa vtedy počuť Maria Emanuel, meissenská markgrófka.

Pikantné fotografie saskej princeznej nájdete v našej galérii!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Nemecká princezná sa vyzliekla pre Playboy
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM