TOS Lifestyle

Dara Rolins ukázala odvážne FOTKY v plavkách. Cibulkovej drsná REAKCIA: Vytočila si ma!

Známa speváčka Dara Rolins zavesila na svoj Instagram letné fotky v plavkách. Priznala však pritom obavy z nevhodného exhibicionizmu a vyslala odkaz.

Ilustračný obrázok k článku Dara Rolins ukázala odvážne FOTKY v plavkách. Cibulkovej drsná REAKCIA: Vytočila si ma!
Zdroj: Instagram.com/dararolins_vermi , Instagram.com/domicibulkova

„Vždy, keď dávam fotku v plavkách, napadne mi, či nie som zase moc vyzlečená :D, koľkých ľudí opäť pobúri môj holý zadok (a koľkých poteší :)…),“ začala svoju úvahu pri zdieľanej fotografii Dara.

Vysvetlila, že sa jej v tom momente premietnu všetky tie kúpaliská a pláže plné polonahých tiel všetkých možných veľkostí, menej či viac „dokonalých“ tvarov a odvážnych modelov a práve to zmierni jej obavy z, ako sama píše, zbytočne nevhodného exhibicionizmu.

Užívajte, neriešte

„Moji milí, je leto. Presne a hlavne kvôli tomu vystrkujte, čo chcete a na koho chcete. Na všetkých tých puritánov, ktorí majú problém s tým, kedy, z ktorého uhlu, kde a u koho sa to podľa nich hodí, sa vykašlite. Užívajte, neriešte, neporovnávajte, milujte dokonalé aj nedokonalé, pretože, ako dobre vieme, všetky tieto nálepky sú aj tak relatívne,“ odkazuje speváčka.

„Buďte v kľude, komu to vadí, aj tak len závidí. Postavu ako máte vy, by chcela každá žena ;),“ zareagovala na jej foto prostredníctvom komentára Petra. „Ja mať vaše brucho, chodím v plavkách i v zime pre rohlíky :D,“ napísala ďalšia.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Vytočila si ma

„Ja mať takú postavu, tak sa fotím každý deň. Idem urobiť zopár brušákov…“ zareagovala Jarka a v podobnom duchu aj mnohé ďalšie. Súdiac podľa komentárov, jednou fotkou motivovala k cvičeniu nejednu sledujúcu a možno aj sledujúceho.

„Mňa si teraz celkom dosť vytočila- opäť- čau.“ nechala jej odkaz bývalá tenistka a influencerka Dominika Cibulková, ktorá to zjavne nemyslela v zlom a týmto spôsobom chcela aj ona poukázať na Rolinsovej dokonalú postavu.

Podobných pochvál na postavu, ale i na pripojený text, s ktorým sa väčšina jej sledujúcich plne stotožnila, dostala speváčka aj od ďalších známych tvárí.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM