han Správy

MRAZIVÉ DETAILY po havárii: TAKTO zachránil ochrankár Kollárovi ŽIVOT!

Išlo o sekundy! V sobotu podvečer mal predseda parlamentu Boris Kollár vážnu dopravnú nehodu, pri ktorej utrpel zlomeninu stavca. Hrdinom bol jeho ochrankár.

Ilustračný obrázok k článku MRAZIVÉ DETAILY po havárii: TAKTO zachránil ochrankár Kollárovi ŽIVOT!
8
Galéria
Zdroj: TASR/Jakub Kotian , TASR/Róbert Fritz

Okamžite po tom, čo Igor Matovič zverejnil informáciu o havárii lídra strany Sme rodina, sme vás o tom TU informovali. Neskôr k tomu vyšli aj fotografie.

Prvé informácie o zraneniach

Hovorkyňa Borisa Kollára Michaela Jurcová oznámila, že po nehode má zlomený druhý krčný stavec. Je v stabilizovanom stave a liečiť sa bude niekoľko týždňov. „Predseda NR SR pán Boris Kollár bol prvotne prevezený do Nemocnice sv. Michala, kde absolvoval základné vyšetrenia. Aktuálne sa predseda parlamentu nachádza v Univerzitnej nemocnici na Kramároch v stabilizovanom stave a pri vedomí," prezradila. O tom sme vám priniesli tento článok.

O čo išlo?

Kollár mal v sobotu (24.10.) podvečer dopravnú nehodu na križovatke Ulice Svornosti a Mramorovej ulice v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Pri nehode sa zranil aj jeho osobný ochranca a vodič Úradu pre ochranu ústavných činiteľov. Udalosť vyšetruje polícia; o presných príčinách zatiaľ neinformovala. Akurát premiér prezradil, že vládna limuzína „nebola“ na vine.

Rozhodovali sekundy

Viac detailov o nehode, teda skôr, čo sa dialo po zrážke, priniesol Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak (Sme rodina) v relácii RTVS O 5 minút 12. Ochrankár Kollára si všimol, že nemôže dobre dýchať, pretože mal zapadnutý jazyk. "Len vďaka tomu, že si to on všimol, sa Borisa podarilo okamžite stabilizovať,“ oboznámil Krajniak.

Štvrtý pasažier v aute bola žena

Lenže, týždenník PLUS 7 dní priniesol šokujúcu novinu. V aute sa mala nachádzať aj štvrtá osoba. „Podľa informácií PLUS 7 DNÍ bola spolu s ním hospitalizovaná aj bývalá finalistka Miss Universe SR a dnes celebritná vizážistka Miroslava Fabušová,“ píše sa na webe magazínu.

„Som na JIS-ke. Ťažko teraz hovoriť, aké sú prognózy,“ povedala pre PLUS 7 DNÍ Fabušová, ale prečo bola v aute s Kollárom komentovať nechcela.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM