han Šport Ostatné športy

DOJÍMAVÉ slová Sagana: Lepšieho parťáka ako Marlona som si nemohol želať! FOTO

Otec a syn. Fenomenálny cyklista Peter Sagan sa po náročných pretekoch Tour de France vrátil na pár dní domov do Žiliny. Voľný čas venoval svojmu rozkošnému synčekovi.

Ilustračný obrázok k článku DOJÍMAVÉ slová Sagana: Lepšieho parťáka ako Marlona som si nemohol želať! FOTO
6
Galéria

Len pred pár dňami absolvoval Sagan svoju poslednú Tour de France a už vysadol na bicykel. Urobil tak v Žiline a okolí a so sebou zobral aj svojho syna Marlona.

Následne sa na Instagrame priznal k jednej dôležitej veci. „Nie je nad to, keď sa vrátim do rodného mesta a vychutnávam si voľný čas na dvoch kolesách s mojou radosťou a pýchou, synom Marlonom,“ zdôveril sa 33-ročný Sagan.

Syn až potom šampionát

Peter však doma dlho nepobudne, pretože od 3. augusta ho čakajú majstrovstvá sveta v Glasgowe. Práve on ako jediný Slovák bude štartovať v elitnej mužskej kategórii. Bude to jeho posledné podujatie takéhoto rangu a v minulosti bol trikrát po sebe majstrom sveta.

Lenže, ešte stále je Sagan v rodnom kraji, kde si užíva synátora. „Lepšieho parťáka pri jazde v okolí Žiliny som si ani nemohol želať. Tieto chvíle mi pripomenuli, že niekedy sa tie najväčšie víťazstvá v živote nenachádzajú na stupňoch pre víťazov,“ uzavrel Sagan svoj príspevok krásnymi slovami.

KLIKNITE aj na tieto články:

Sagan so synom Marlonom na bicykloch
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM