han Tenis

Dostal VÝNIMKU: Nezaočkovaný Djokovič si "VYDUPAL" účasť na Australian Open!

Srbský tenista Novak Djokovič bude môcť štartovať na grandslamovom turnaji Australian Open napriek tomu, že nie je zaočkovaný proti koronavírusu.

Ilustračný obrázok k článku Dostal VÝNIMKU: Nezaočkovaný Djokovič si "VYDUPAL" účasť na Australian Open!
Zdroj: Instagram.com/djokernole

Líder svetového rebríčka ATP dostal výnimku a v Melbourne bude obhajovať titul v mužskej dvojhre.

Je to súkromná vec

Nad účasťou Djokoviča na Australian Open visel dlho otáznik. Srb odmietal povedať, či je zaočkovaný proti koronavírusu, čo je podmienka hostiteľského štátu Viktória. Deväťnásobný šampión z Melbourne tvrdil, že informácia o očkovaní je jeho súkromná vec. V utorok prostredníctvom sociálnych sietí oznámil, že mieri do Melbourne, kde zabojuje o rekordný 21. grandslamo­vý titul.

„Po skončení uplynulej sezóny som počas prestávky strávil krásne chvíle v kruhu mojich najbližších. Teraz po udelení výnimky smerujem na Australian Open, kde odštartujem rok 2022,“ uviedol na instagrame Djokovič, ktorý sa koncom minulého roka odhlásil z ATP Cupu reprezentačných tímov v Sydney.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM