TOS Magazín Lifestyle

Dostal za účasť v šou Bez servítky TISÍCKU ako ostatní? Mladý Sulík VYSMIAL túto sumu!

V šou Bez servítky predvádza tento týždeň svoje kuchárske umenie partička prevažne influencerov, medzi ktorými nechýba syn známeho politika.

Ilustračný obrázok k článku Dostal za účasť v šou Bez servítky TISÍCKU ako ostatní? Mladý Sulík VYSMIAL túto sumu!
Zdroj: Facebook.com/Bez servítky - TV JOJ

Filip Sulík už stihol zarezonovať v očiach a ušiach verejnosti nielen ako syn politika, ale aj pre slovné útoky či kontroverzné vyjadrenia. Azda najviac dourážal komičku Simonu Salátovú.

„Aký paradox, že s priezviskom Salátová je to tučná sviňa. Ja som si myslel, že má aspoň 42 rokov,“ uviedol na adresu Simony a neskončilo to len pri tomto.  

Že liter…

Tento týždeň sa vysiela šou Bez servítky so známymi tvárami, medzi ktorými nechýba ani práve Filip Sulík, syn Richarda Sulíka.

Ten na svojom Instagrame odpovedal na otázky sledovateľov a niektoré z nich sa týkali aj tejto populárnej šou. Ako dôvod, prečo do toho išiel, uviedol, že má rád nové skúsenosti.

Ďalší zo sledovateľov sa ho spýtal, či dostal ten istý honorár, čo bežne tvorcovia ponúkajú a to je tisíc eur za účasť. „Že liter :D Cute,“ zareagoval Sulík. Anglický výraz cute sa používa vo význame roztomilé.

Inými slovami túto sumu Filip Sulík vysmial.

Pobije sa v ringu

Všetkých súťažiacich tento týždeň spája jedna vec a to, že ich onedlho čaká zápas v ringu v rámci organizácie Fight Night Challenge.

Proti Sulíkovi sa postaví Miroslav Vlček. „Mnohých moje správanie irituje a on je zrejme jedným z tých. Keďže som komentoval aj jeho manželku Mikelu, je prirodzené, že asi voči mne nemá veľa sympatií,“ uviedol Filip pre Fight Night Challenge.

„Mojím jediným strachom je psychika. Neobávam sa samotného zápasu, skôr toho, že budem pred toľkými ľuďmi. Je to pre mňa dosť záťaž, nikdy som niečo podobné nezažil. Už keď som mal duel pred zhruba sto ľuďmi, bolo to pre mňa veľmi náročné,“ poz­namenal Sulík.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM