TOS Rôzne

Dráma pri natáčaní slovenskej reality šou: Štáb aj súťažiacich museli z vily EVAKUOVAŤ!

Dramatické okamihy v reality šou Love Island. Štáb aj súťažiaci zažili krušné chvíle, museli ich evakuovať!

Ilustračný obrázok k článku Dráma pri natáčaní slovenskej reality šou: Štáb aj súťažiacich museli z vily EVAKUOVAŤ!
Zdroj: Instagram.com/loveislandcs , Unsplash.com

Účastníci a celý produkčný tím televíznej reality šou Love Island Česko a Slovensko prežili nepríjemné chvíle. V blízkosti ich vily na Kanárskych ostrovoch totiž vypukol požiar. Ten zasiahol inú vilu a našťastie sa nestihol rozšíriť až k nim.

V poriadku a bezpečí

Všetci sú v poriadku a aktuálne už aj v bezpečí. "V súčinnosti s miestnymi záchrannými zložkami sme evakuovali štáb a všetkých súťažiacich. Nemajte strach, všetci sú v bezpečí. Dnešnú epizódu nevieme v tejto chvíli sľúbiť. Všetko monitorujeme a čoskoro prinesieme ďalšie informácie,“ prezradil ešte cez víkend pre eXtra.cz Daniel Maršalík, manažér TV Nova.

Na Kanárskych ostrovoch je aktuálne mimoriadne horúco, vyčíňa tam tropický saharský vietor. A vyčíňajú tam aj požiare. Napríklad kvôli požiaru porastu na Tenerife minulú stredu úrady evakuovali až 3 000 ľudí. Žiadne turistické letoviská však momentálne nie sú týmto živlom ohrozené.

Bola aj svadba

Love Island je reality šou, v ktorej cieľom je nájsť si lásku, pričom na vile spolu nonstop nažíva niekoľko mladých ľudí. Tí by mali medzi sebou vytvárať páry a ten, kto je aktuálne sám, vypadáva.

Na prvý pohľad by sa to mohlo zdať nemožné a hrané, čo v prípade niektorých súťažiacich môže a nemusí platiť, faktom však je, že víťazi prvej série, Laura s Martinom, mali nedávno svadbu.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM