ELA Zo zahraničia

DRAMATICKÉ Grammy! Raper si preberal tri ceny, po radostných chvíľach ho ZATKLI

Amerického rapera Killera Mikea v nedeľu zadržali policajti počas odovzdávania hudobných cien Grammy v Los Angeles.

Ilustračný obrázok k článku DRAMATICKÉ Grammy! Raper si preberal tri ceny, po radostných chvíľach ho ZATKLI
Zdroj: Instagram.com/Killer Mike

Umelec získal na ceremónii pred zadržaním tri ocenenia. TASR prevzala správu z agentúry AP. Zábery zverejnené na sociálnych sieťach ukazujú, ako policajti vyvádzajú z arény Crypto.com rapera v putách po radostných chvíľach, ktoré zažil na tohtoročnom odovzdávaní cien Grammy.

Kedysi drogový díler

Hovorca polície potvrdil, že raper bol zadržaný na ceremónii v Los Angeles v dôsledku hádky. Ďalšie detaily však neuviedol. Zástupcovia umelca sa k záležitosti zatiaľ nevyjadrili.

Michael Santiago Render (48) známy pod prezývkou Killer Mike získal na nedeľnom odovzdávaní cien Grammy ocenenia za najlepší rapový album, najlepšiu rapovú pieseň a najlepší rapový výkon.

„Jediná vec, ktorá obmedzuje váš vek, je, že nehovoríte pravdu o svojom veku alebo o tom, čo robíte,“ povedal raper v zákulisí.

„Keď som mal 20, myslel som si, že je cool byť drogovým dílerom. V 40 rokoch som začal žiť s výčitkami. Keď som mal 45, začal som o tom rapovať. V 48 rokoch tu stojím ako človek plný empatie a súcitu s vecami, ktoré som urobil,“ pokračoval.

Ceny Grammy, ktoré majú podobu zlatého gramofónu na čiernej podkladovej doske, udeľuje od roku 1959 Národná akadémia hudobného umenia a vied (NARAS) za výnimočné úspechy v hudobnom priemysle. Pôvodne sa ocenenie nazývalo Gramophone Awards. Patrí k najvýznamnejším hudobným oceneniam na svete a považuje sa za ekvivalent filmových Oscarov.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM