Zo Slovenska

Drsný odkaz Flašíkovi: ČO odkázala tehotná Beňová exmanželovi?

Na tehotenstvo 52-ročnej europoslankyne zareagoval aj Fedor Flašík, s ktorým tvorila dlhé roky nerozlučnú manželskú dvojicu. Beňovej sa však jeho komentár vôbec nepáčil.

Ilustračný obrázok k článku Drsný odkaz Flašíkovi: ČO odkázala tehotná Beňová exmanželovi?
Zdroj: Facebook.com/Monika Beňová

Tehotenstvo známej političky Smeru je naozaj veľkým prekvapením, a to nielen pre bulvár a verejnosť, ale aj pre jej bývalého manžela. Denníku Plus JEDEN DEŇ sa podarilo získať jeho reakciu, kde priznáva, že o tom nevedel a vysvetlil, prečo ich manželstvo zostalo bezdetné. Monika Beňová mu vzápätí venovala štipľavý status na Facebooku.

Nerozumiem tomu

Tehotná europoslankyňa ešte raz na svojom konte na Facebooku poďakovala všetkým, ktorí rešpektujú jej súkromie. Dodala, že prežíva nesmierne šťastné obdobie, ktoré však prekryl malý mráčik:

„Jediný, komu nie celkom rozumiem, je môj exmanžel, ktorý sa snaží získať kus bulvárnej "slávy“ úplne za hranicou solídnosti," napísala Beňová. Dodala, že s Flašíkom sú už dlhé roky rozvedení, ona jeho život nekomentuje a vždy mu vychádza v ústrety.

„Som totiž toho názoru, že bývalí partneri by si mali zachovať slušnú úroveň komunikácie aj vzhľadom na roky, ktoré spolu prežili. Som zjavne staromódna,“ dodala známa politička. A štipľavo na Flašíkovú adresu poznamenala, že „zrejme si niektorí ex potrebujú pofúkať takto vlastné ego, alebo sa pripomenúť verejnosti.“

Flašíkova reakcia

Čo také nesolídne vlastne Fedor Flašík povedal? Monika Beňová zrejme reagovala na jeho rozhovor pre Plus JEDEN DEŇ, kde vyzradil aj zopár intímnych detailov z ich minulosti. Napríklad, prečo ich manželstvo zostalo bezdetné:

„Mať spoločné dieťa nebola naša téma dňa, ani sme sa o tom nebavili. A myslím si, že Klčo (mladý advokát by mal byť otcom Beňovej dieťaťa, pozn. red.) nemá potomka, tak aj to mohol byť dôvod,“ uviedol Flašík pre denník.

Zároveň však dodal, že z tehotenstva jeho exmanželky sa teší a gratuluje jej. S odstupom času ho vraj možno aj mrzí, že oni dvaja spoločného potomka nemali.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM