Aktualizované Správy Krimi

Dvojicu obvinenú z vraždy Kuciaka a Kušnírovej obvinili aj z vraždy podnikateľa

Tomáš S. a Miroslav M. sú obvinení z vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Aktuálne čelia ďalšiemu vážnemu obvineniu.

Ilustračný obrázok k článku Dvojicu obvinenú z vraždy  Kuciaka a Kušnírovej obvinili aj z vraždy podnikateľa
2
Galéria
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ Národnej protizločineckej jednotky Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) vzniesol obvinenie voči Tomášovi S. a Miroslavovi M. za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy podnikateľa. Obaja sú obvinení aj v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka. Informuje o tom Polícia SR na svojom profile na sociálnej sieti.

Policajti spresnili, že obvinení muži mali po predchádzajúcej vzájomnej dohode v decembri 2016 strelnou zbraňou zavraždiť v Kolárove poškodeného podnikateľa P. M. po tom, ako násilne vnikli do jeho rodinného domu s cieľom získať majetkový prospech.

Zbraň, z ktorej sa malo na podnikateľa strieľať, našli policajti na jednom z miest v Kolárove, ktoré im ukázal Miroslav M. V Malom Dunaji našli 16. apríla zbraň nemeckej výroby, na ďalšom mieste vo Váhu našli hlaveň. Expertíza mala dať odpoveď na to, či ide o časť zbrane, ktorou zavraždili novinára a jeho snúbenicu.

Foto: ilustračné

Vražedná zbraň
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM