Ondrej Chamraz Kultúra

Ed Sheeran: Dnes hviezda, v minulosti podpriemerný študent hudobnej školy

Len pár dní mu zostáva do dokončenia najzárobkovejšieho turné v histórii, no nie všetci si jeho talent všimli už v jeho mladom veku.

Ilustračný obrázok k článku Ed Sheeran: Dnes hviezda, v minulosti podpriemerný študent hudobnej školy
5
Galéria
Zdroj: TASR

Nová výstava artefaktov zo spevákovho života obsahuje aj list z Edovej hudobnej školy. Píše sa v ňom, že neprešiel predmetom písania piesní. V liste mu jeho učiteľ doporučuje, aby sa zlepšil a aby spolupracoval s inými hudobníkmi, ktorí by mu mohli pomôcť.

Ako informuje portál thesun.co.uk, napriek tomu, súčasťou výstavy je aj list z času, keď mal Ed 12 rokov a navštevoval základnú školu, v ktorom bol označený za niekoho, pre koho je tvorba hudby prirodzená a už vtedy mu predpovedali, že sa stane slávnym umelcom.

Tieto a ďalšie iné artefakty sú súčasťou výstavy Ed Sheeran: Made in Suffolk, na ktorej príprave sa podieľal samotný otec speváka, ktorý do výstavy venoval stovky rôznych predmetov.

Ed vo svojom liste pre výstavu hovorí: „Môj otec objavil a priniesol rôzne predmety súvisiace s mojou minulosťou, od mojich detských rokov, cez teenagerské obdobie až po súčasnosť. Je to neuveriteľné, ale vyzerá to, že si odkladal všetko. Dokonca aj moje prvé ručne napísané texty k pesničkám, ktoré som napísal keď som mal 13 rokov. Som rád, že tak urobil.“

Peniaze zarobené z tejto výstavy a aj peniaze, ktoré fanúšikovia minú v tamojšom obchode, pôjdu na pomoc deťom, ktoré si nemôžu dovoliť zdravotnú starostlivosť.

Foto: ilustračné

Ed Sheeran
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM