han Šport Futbal

Fešáčik Ronaldo sa vymakal, nahodil nový účes, ale je mu to NANIČ: Aj tretí test mal pozitívny!

Musí byť doma. Hovoríme o portugalskom futbalistovi Cristianovi Ronaldovi, ktorý je stále v karanténe kvôli trom pozitívnym testom na koronavírus.

Ilustračný obrázok k článku Fešáčik Ronaldo sa vymakal, nahodil nový účes, ale je mu to NANIČ: Aj tretí test mal pozitívny!
Zdroj: Instagram.com/cristiano

Jeden z najlepších futbalistov histórie sa prvý raz dozvedel, že má koronavírus počas reprezentačného zrazu Portugalska. Bolo to 13. októbra. Okamžite „zaliezol“ do karantény, no vyzerá to tak, že mu to nepomohlo.

Luxusné domáce väzenie

Cristiano má rozprávkový plat a ročne zarobí približne 100 miliónov eur, takže aj jeho karanténa, či skôr luxusné domáce väzenie, sa od toho odvíja. Už z Portugalska do Talianska, kde pôsobí v klube Juventus Turín, sa premiestnil súkromným lietadlom, čo sa nestretlo s pochopením. Veď, keď je v karanténe, nemá cestovať…

Tomu sa 35-ročný hráč bránil s odôvodnením, že neporušil žiadne hygienické opatrenia. Ibaže, aj druhý test na ochorenie COVID-19 dopadol pozitívne, čo ho znovu zavrelo v karanténe jeho prepychového domu v Turíne.

Aj do tretice

Ronaldo má zrejme smolu alebo skôr si z karantény robí žarty. Pretože včera sa podrobil tretí raz testovaniu a jeho výsledok bol ako inak, pozitívny. Vynechá ta prestížny súboj Ligy majstrov proti FC Barcelona.

Nuda? Nehrozí

Portugalská hviezda však doma nezaháľa. Tvrdo cvičí a následne sa chváli vypracovaným telom na Instagrame. „Mám to overené! Úspech v živote sa nemeria tým, čo dosiahnete, ale prekážkami, ktoré prekonáte,“ napísal Cristiano na svoju sociálnu sieť a pridal video, ako šľape do stacionárneho bicykla.

Aby toho nebolo málo a zaujal svojich 241 miliónov fanúšikov na Instagrame, ostrihal si vlasy úplne nakrátko. Samozrejme, aj to zavesil na Instagram!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM