Zo Slovenska

FOTO: Prezidentka Čaputová poslala bojovníkom v prvej línii sladké ĎAKUJEM

Prezidentka poďakovala všetkým, ktorí slúžia aj na Štedrý deň. Niektorým z nich dokonca poslala pozdrav v podobe vianočného pečiva.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Prezidentka Čaputová poslala bojovníkom v prvej línii sladké ĎAKUJEM
12
Galéria

Prezidentka SR Zuzana Čaputová poďakovala všetkým, ktorí slúžia aj na Štedrý deň a starajú sa o zdravie i bezpečnosť ľudí. Niektorým z nich poslala pozdrav v podobe vianočného pečiva. Informovala o tom na sociálnej sieti.

Sladké poďakovanie

„Za iných okolností by som im dnes išla poďakovať osobne, ale práve s ohľadom na nich je potrebné dodržiavať čo najprísnejšie opatrenia,“ doplnila s tým, že si nesmierne váži ich prácu.

„Zdravotníci a zdravotníčky celý tento rok podávali, aj v týchto chvíľach podávajú, neuveriteľné výkony. V ohrození vlastného života a zdravia zachraňujú druhých, v ťažkých podmienkach, v absolútnom preťažení. Akékoľvek slová vďačnosti nikdy nevyvážia to, čo oni obetovali tento rok,“ napísala.

Ako ďalej prezidentka uviedla, vianočné pečivo jej pomohli napiecť na Strednej odbornej škole hotelových služieb a obchodu v Bratislave. „Svojím pričinením tak urobili radosť aspoň niektorým ľuďom, ktorí trávia sviatky mimo svojich rodín,“ dodala.

Prečítajte si aj

Myslím na všetkých ľudí, ktorí sú dnes v službe. Starajú sa o zdravie a bezpečnosť nás a našich blízkych. Za iných...

Posted by Zuzana Čaputová on Thursday, December 24, 2020
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM