Aktualizované Krimi

FOTO z Trnavy valcuje internet: Policajti zastavili šoféra s autom na streche

Poriadne kuriózny prípad riešili trnavskí policajti. Na obchvate Trnavy zastavili vodiča, ktorý mal na streche naložený vrak auta.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z Trnavy valcuje internet: Policajti zastavili šoféra s autom na streche
4
Galéria

Trnavskí policajti zverejnili na sociálnej sieti fotografie z kuriózneho zásahu. O rozruch sa postaral vodič s naloženým vrakom na streche osobného auta.

Na nebezpečný transport na ceste upozornili políciu vodiči. „Tí si všimli, ako auto pomocou pracovného stroja nakladajú na strechu auta a 5 členná posádka sadá do auta Ford Focus,“ uvádza trnavská polícia.

Dobrodruha zastavili policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky na juhovýchodnom obchvate mesta Trnava.

„Pri kontrole od chlapov zistili, že vrak mali odkúpiť od majiteľa a takto ho chceli previezť a odovzdať do zberných surovín,“ pokračuje polícia.

Odtiahli obe autá

Okrem nezvyčajného nákladu však hliadka riešila nakoniec aj samotný Ford Focus, ktorý bol podľa polície na jazdu technicky nespôsobilý.

„Vodičovi na ňom ďalšiu jazdu zakázali a zadržali mu tabuľky s evidenčným číslom aj s osvedčením o evidencii vozidla. Obe vozidlá boli z cesty odstránené odťahovou službou,“ konštatuje polícia.

Aktuality zo Slovenska

Na konte má toho viac

Prevoz vraku bude mať dohru. Policajti PMJ predložia spis na správne konanie.

„Vodič sa dopustil ďalšieho závažného priestupku v doprave. Pri lustrácii zistili, že podobných priestupkov už má v karte vodiča niekoľko. V správnom konaní mu preto okrem pokuty hrozí aj odobratie vodičského preukazu a zákaz činnosti,“ dodala trnavská polícia.

Zábery zo zásahu si pozrite v priloženej galérii!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie novinky

TOTO NIE JE FOTOMONTÁŽ, ALE REALITA POLICAJTI PMJ RAZOM PREVOZ UKONČILI Vodiča zastavili na JV obchvate mesta Trnava a...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, May 12, 2021
Policajti zastavili šoféra s autom na streche
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM