Milan Hanzel Hokej

Gáborík našiel prejav, ktorý predniesol na Demitrovom pohrebe: Z tých slov mrazí aj po rokoch! FOTO

Hokejista Marián Gáborík (38) si robil poriadok a našiel papiere s textom, ktorý predniesol na poslednej rozlúčke s legendárnym Pavlom Demitrom (†36).

Ilustračný obrázok k článku Gáborík našiel prejav, ktorý predniesol na Demitrovom pohrebe: Z tých slov mrazí aj po rokoch! FOTO
Zdroj: instagram

Niekdajší obávaný kanonier NHL si na svojho veľkého kamaráta zaspomínal na instagrame. Dvaja legendárny útočníci tvorili nerozlučnú dvojicu. Všetko zmenila tragédia v septembri 2011, kedy Demitra zahynul pri páde lietadla hokejistov Lokomotivu Jaroslavľ.

Smútiaca reč pre Palka

Gáborík na sociálmnu sieť dokonca pridal aj dôkaz v podobe dvoch papierov, na ktorých bola napísaná reč, ktorú predniesol na poslednej rozlúčke s Demitrom. Tá sa konala na zimnom štadióne Dukly Trenčín a práve Marián bol „rečníkom“ spomedzi ostatných hokejistov. „Aj túto smútočnú reč pre nášho Palka Demitru som našiel,“ napísal Gáborík ku fotkám.

Srdcervúce slová na rozlúčke

Čo teda vlastne Marián na adresu Demitru hovoril? „Budeš nám veľmi chýbať Pavle, vždy budeme na teba spomínať s úsmevom, pretože tak si žil a nikdy nezabudneme, čo si pre nás urobil a čo si pre každého z nás znamenal,“ stojí v Gáborikovom prejave. Ten predniesol aj za ostatných členov tzv. Trenčianskej partičky (Chára, bratia Hossovci, Lintner, Tatar, Kopecký a podobne).

„Sľubujeme ti, že tak ako si tu bol ty pre nás, budeme tu aj my vo dne v noci pre tvoju rodinu, pripravení pomôcť, keď to budú potrebovať. Bol si hokejovým bohom na ľade a do hokejového neba si aj odišiel. Dozeraj tam z hora na nás a odpočívaj v pokoji… Tvoji chlapci!“

Gáborík našiel prejav
2
Galéria
Zdroj: instagram
View this post on Instagram

Its been 3yrs. Miss u much! #RIP

A post shared by mgaborik12 (@mgaborik12) on

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM