Milan Hanzel Šport Ostatné športy

Shiffrinová sa nevie spamätať zo smrti milovaného otca: Takto sa mu prihovára na onen svet!

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová je od smrti svojho otca Jeffa († 65) na tom po psychickej stránke zle. Svoj smútok vyjadrila znovu na sociálnych sieťach.

Ilustračný obrázok k článku Shiffrinová sa nevie spamätať zo smrti milovaného otca: Takto sa mu prihovára na onen svet!
Zdroj: instagram

Jeff Shiffrin zomrel náhle a nečakane. Podľa amerických médií utrpel začiatkom februára vážne zranenia hlavy po tom, čo spadol zo strechy rodinného domu v štáte Colorado.

Nevie sa s tým vysporiadať

Mikaelu smrť najbližšieho člena rodiny poriadna zasiahla a od tragickej udalosti sa neukazuje na verejnosti. Prerušila sezónu a vynechá aj najbližšie preteky Svetového pohára v talianskom stredisku La Thuile. Údajne už začala s tréningom, no jediné jej vyjadrenia, či skôr pocity „vešia“ na instagram.

Ďalší odkaz otcovi

Pred dvomi dňami sa na oficiálnom instagramovom účte Mikaely objavila fotka windsurfistu. Ide o záber, na ktorom je jej zosnulý otec, ktorý mal tento šport v láske. „Veľmi rada si predstavujem, že práve to robíš teraz,“ napísala lyžiarka vrúcny odkaz otcovi. Ešte predtým však pridala aj záber z detstva, keď ešte bola malé dievčatko a opierala sa o otcove rameno a s takýmto vyjadrením: "Bez dychu som zostala a dúfam, že niekedy budem znovu dýchať.“

Nevie ho pustiť

No, a dnes sa hviezdna lyžiarka ozvala znovu. A znovu pridala záber z minulosti. Presnejšie, ide o snímok jej mladého ako sedí na lúke a uprene sa pozerá pred seba. „Nájdem spôsob, ako ťa držať,“ okomentovala ďalší príspevok, z ktorého srší smútok a bolesť, ktorú 24-ročná Američanka prežíva.

View this post on Instagram

finding ways to hold you, still

A post shared by Mikaela Shiffrin ⛷💨 (@mikaelashiffrin) on

Shiffrinovej smútok
9
Galéria
Zdroj: instagram
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM