TOS Lifestyle

Geissenovci vianočný stromček nezdobia, už roky ho neodložili: Jeden DOM majú LEN na Vianoce!

To by neboli Geissenovci, keby sviatky neoslavovali svojsky. Jeden dom majú špeciálne na Vianoce!

Ilustračný obrázok k článku Geissenovci vianočný stromček nezdobia, už roky ho neodložili: Jeden DOM majú LEN na Vianoce!
7
Galéria

Aj keď Geissenovcov vídavame na obrazovkách už nejaký ten čas, najviac sa u nás zviditeľnili tohto roku, keď boli odvysielané časti z ich návštevy Slovenska, na ktorú ich pozval Richard Sulík.

Kde však táto svojrázna rodinka oslavuje Vianoce? V Nemecku, Dubaji či v Saint-Tropez? Nič z toho. Už niekoľko rokov ich trávia vo francúzskych Alpách vo Valbergu.

Stromček to ťahá už roky

„Na našom dome vo Valbergu je skvelé to, že prichádzame doň len tento týždeň na Vianoce. Nikdy nedávam dole vianočný stromček. Je ich tam päť či šesť,“ uviedla Carmen v rozhovore pre Bunte.

„Presne tak, toto je vianočný dom Geissenovcov,“ tradične potvrdil Robert.

Dvojica, ktorá to ťahá spolu už skoro 42 rokov, strávi aj tieto Vianoce v kruhu rodiny. Chýbať by nemali dcéry Davina (20) a Shania (19).

"Rodina musí byť vždy spolu, myslím, že tak je to u každého. Pre nás je dôležité, aby boli deti na Štedrý večer s nami a potom celý týždeň varíme, to je naša taká tradícia,“ prezradila pre Bunte Carmen.

Nemcov ich životný štýl neohuruje

Šesťizbová chata má celkovú rozlohu 320 metrov štvorcových. Má vínnu pivnicu, saunu či lyžiareň s priamym vstupom na zjazdovky.

„Dobré vedieť… Napriek tomu, snaha o uznanie musí byť dosť vyčerpávajúca. Vlastne toto je dosť smutná rodinka,“ znie jeden z komentárov na sociálnych sieťach.

„Možno je to pekný dom, ale nejak teraz nežiarlim. Uprednostňujem domov s menším luxusom… Kde sa cítim naozaj doma. Každý, ako sa mu páči,“ napísala ďalšia facebooková užívateľka na margo informácie o vianočnom stromčeku Geissenovcov.

Vianoce u Geissenovcov
7
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM