Monika Gécziová Regióny

Hľadáme naj miesto v Bardejove: Napíšte nám, ktoré je to vaše

Miesto, kam chodíte vypnúť, zabaviť sa, odreagovať alebo sa len tak poprechádzať, posedieť, či porozmýšľať. Aké je vaše naj miesto v Bardejove?

Ilustračný obrázok k článku Hľadáme naj miesto v Bardejove: Napíšte nám, ktoré je to vaše
Foto: Jano Štovka

Bardejov nepochybne patrí medzi najkrajšie mestá na Slovensku. Svoje čaro má prekrásne Radničné námestie, spievajúca fontána, historické či kultúrne pamiatky, rôzne zákutia a uličky, ale i množstvo ďalších miest.

V našom meste je krásnych a obľúbených miest skutočne mnoho. A my sme zvedaví, aké je to vaše naj. Vaše najobľúbenejšie, najkrajšie, najmilšie, či najmilovanejšie. Kam sa vždy radi vraciate alebo si tam zájdete trebárs aj každý deň.

Kam chodíte čerpať nové sily, snívať, či rozmýšľať. Kam radi beriete svoju rodinu alebo kamarátov, či naopak, kde ste najradšej sami. Kde to má pre vás svoje čaro alebo kde je len, jednoducho, krásne. Samozrejme, hľadáme verejne prístupné miesto, nie súkromné podniky.

Pomôžte nám nájsť to naj miesto v Bardejove. Stačí, ak nám napíšete to svoje naj do komentára pod tento článok, do komentára pod týmto príspevkom na facebookovej stránke bjreporter.sk alebo na mail gecziova@global24.sk. Písať môžete do piatku 12. októbra do 12:00 hodiny. Z vašich tipov následne vyberieme tie, ktoré budú spomínané najčastejšie a dáme vám priestor v ankete, kde sami rozhodnete o víťazovi.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM