Webnoviny - Svet

HOKEJ: Lugano prejavilo záujem o Šatana

WEBNOVINY.SK

Slovenský hokejový útočník Miroslav Šatan Foto: SITA/Nina Bednáriková LUGANO 1. septembra (WEBNOVINY) – Slovenský hokejový útočník Miroslav Šatan by mohol zamieriť po rokoch strávených v zámorí opäť do Európy. O služby kapitána majstrov sveta 2002 prejavilo záujem švajčiarske Lugano, k transferu by však mohlo dôjsť najskôr začiatkom októbra. Informuje o tom Ticino News. „Poznám jeho agenta, až doteraz sme však nerokovali. Rozhodnutie však môže padnúť až na konci kempov klubov NHL,“ povedal pre Ticino News športový riaditeľ HC Lugano Roland Habisreutinger.

Šatan je momentálne bez zmluvy a trénuje v bratislavskom Ružinove s hokejistami Slovana. Tridsaťpäťročný topoľčiansky odchovanec by chcel podpísať len krátkodobú zmluvu, osobne nemá podľa svojich nedávnych slov pre agentúru SITA prioritu, kde zakotví.

V podobnej situácii ako teraz bol Šatan aj vlani v lete, napokon sa na prelome rokov dohodol s Bostonom. Následne hral počas sezóny za Slovensko aj na zimných olympijských hrách vo Vancouveri a tiež na majstrovstvách sveta v Nemecku.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM