Rastislav Búgel Zo zahraničia

HOROR na železničnej stanici! Mladík sa polial horľavinou a UPÁLIL sa

Českom otriasla ďalšia obrovská tragédia! Mladík sa mal na nástupišti poliať horľavinou a upáliť sa.

Ilustračný obrázok k článku HOROR na železničnej stanici! Mladík sa polial horľavinou a UPÁLIL sa
Zdroj: Policie České republiky

Na vlakovej stanici v českom Olomouci došlo k tragédii. Podľa portálu novinky.cz sa tam v pondelok ráno (8. januára) na nástupišti medzi odstavenými vozňami polial horľavinou a upálil mladistvý chlapec.

„Od dnešného rána vyšetrujeme úmrtie mladého človeka, ktorý bol nájdený na nástupišti vlakovej stanice v Olomouci. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o samovraždu. Okolnosti tejto tragickej udalosti zisťujeme. Príčinou úmrtia bola pravdepodobne manipulácia s ohňom,“ napísala česká polícia na sociálnej sieti.

Nebolo mu pomoci

Mladíkovi sa už pomôcť nedalo. Záchranári boli privolaní až k obhliadke tela.

„Zo strany ZSS OK bol na miesto udalosti po avíze PČR vyslaný koroner k obhliadke tela zomrelého. Na mieste udalosti tak neboli z našej strany vykonané žiadne záchranné práce,“ informovala Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje.

Na mieste nešťastia zasahovali aj hasiči. „Na mieste zasahovala naša profesionálna jednotka z Olomouca. Náš vyšetrovateľ spolupracuje s policajtmi na zisťovaní príčin a okolností tejto udalosti. S ohľadom na rodinu a pozostalých nebudeme zverejňovať žiadne podrobnosti,“ povedala pre novinky.cz hovorkyňa hasičov Lucie Balážová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM