Zo zahraničia

HRÔZA počas narodeninového pikniku: Na stôl vyskočil MEDVEĎ a zožral všetko, čo uvidel

Takéto niečo nechce zažiť nikto. Rodinu počas narodeninového pikniku prekvapil hladný medveď.

Ilustračný obrázok k článku HRÔZA počas narodeninového pikniku: Na stôl vyskočil MEDVEĎ a zožral všetko, čo uvidel
Zdroj: Twitter.com/$PEPE Punks

Rodina sa vybrala do mexického parku Chipinque, kde chceli osláviť 15. narodeniny chlapca Santiaga s Downovým syndrómom.

Medveď na stole

Na stôl vyložili všetky dobroty, na ktorých si chceli pochutiť. Ako informovala agentúra AP, v jednom momente im však oslavu prekazil drzý medveď. Ten vyliezol na stôl a začal žrať pripravené jedlo.

Žena s chlapcom ostali bez pohnutia sedieť pri stole. Mama sa zmohla iba na to, aby chlapca privinula bližšie k sebe a zakryla mu tvár. Snažila sa zostať úplne pokojná, aby šelmu nevyprovokovala k útoku.

Hodoval pár centimetrov od nich

„Najhoršie na tom bolo, že Santiago by sa mohol vyplašiť. Veľmi sa bojí zvierat, mačiek alebo psov. Každé zviera ho veľmi desí,“ vysvetľuje chlapcova matka, ktorá sa snažila zabrániť tomu, aby chlapec začal kričať a rozutekal sa preč.

Keďže žena vedela, že výskyt medveďa v parku nie je nezvyčajný, skúsila svojho syna už vopred pripraviť na možné stretnutie s chlpatou šelmou. Naučila ho to formou hry, kedy Santiagovi zakryla oči a povedala mu, že budú nehybne sedieť ako sochy. Plán napokon vyšiel a syn sedel pokojne.

Medveď si napokon len pochutnal na prinesenom jedle, zoskočil zo stola a odišiel. Ich kamarátka Angela všetko natočila na video. Napokon sa postavila medzi medveďa a ženu s chlapcom, ktorým tak umožnila potichu odísť do bezpečia.

Video s hodujúcim medveďom nájdete pod článkom!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Twitter.com/$PEPE Punks
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM