Aktualizované Krimi Zo zahraničia

Hrozivé zábery z miesta TRAGICKEJ nehody: V Chorvátsku vyhasol život Slováka, VIDEO

Nehoda, pri ktorej utrpelo zranenia ďalších sedem osôb, sa stala na diaľnici A1 pri dedine Novigrad na Dobri v Karlovackej župe.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivé zábery z miesta TRAGICKEJ nehody: V Chorvátsku vyhasol život Slováka, VIDEO
Zdroj: CROPIX

Pri ťažkej dopravnej nehode troch automobilov zo Slovenska, Srbska a Slovinska na diaľnici A1 v Chorvátsku zahynul vo štvrtok 46-ročný slovenský občan. TASR o tom informuje na základe správ chorvátskych médií.

Úmrtie slovenského občana pri tragickej dopravnej nehode v Chorvátsku pre TASR potvrdil aj hovorca Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) SR Juraj Tomaga s tým, že pozostalým poskytujú konzulárnu asistenciu.

Nehoda, pri ktorej utrpelo zranenia ďalších sedem osôb, sa stala dopoludnia na diaľnici A1 pri dedine Novigrad na Dobri v Karlovackej župe. Stav zranených si nevyžiadal hospitalizáciu, uviedli zdroje z nemocnice v Karlovaci, na ktoré sa odvolal server Jutarnji.hr.

Podľa prvých zistení chorvátskej polície zapríčinil zrážku troch áut slovinský vodič, ktorý porušil dopravné predpisy pri prechádzaní z jedného pruhu do druhého. Čaká sa ešte na výsledky testov na alkohol a výsledky pitvy obete a až potom vznesú obvinenie, informoval server Večernji.hr.

Nehoda sa stala v smere na chorvátske hlavné mesto Záhreb, pričom jedno z vozidiel skončilo na zvodidlách.

Zdroj: YouTube.com

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM