ELA Krimi

HROZNÝ nález turistov v pohorí Tribeč: V lese našli MŔTVEHO muža, ležal tam niekoľko dní

Nehybné telo muža objavili turisti, ktorí prechádzali turistickým chodníkom v pohorí Tribeč.

Ilustračný obrázok k článku HROZNÝ nález turistov v pohorí Tribeč: V lese našli MŔTVEHO muža, ležal tam niekoľko dní
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

V lese neďaleko obce Štitáre našli vo štvrtok 4. apríla nehybné telo muža. Objavili ho tam turisti počas prechádzky. Išlo o ťažko dostupné miesto a na pomoc museli prísť hasiči so štvorkolkami, informuje o prípade portál noviny.sk.

Telo ležalo v tráve medzi stromami tvárou k zemi. Turisti hneď zistili, že muž už nejaví známky života a leží tam zrejme niekoľko dní.

Podľa Televízie Joj bol na strome zavesený batoh a nebohý mal okolo krku biely špagát. Policajti v lese zaisťovali stopy a presnú príčinu mužovej smrti odhalí pitva.

Policajtom trvalo desiatky minút pokiaľ sa tam dostali. Na pomoc preto prišli hasiči. „Hasiči transportovali osobu z nedostupného terénu prostredníctvom štvorkolky. Následne bola odovzdaná pohrebnej službe,“ uviedla hovorkyňa HaZZ Nitra Michaela Gundová.

Ako informuje portál, polícia pracuje aj s verziou, že by mohlo ísť o dôchodcu, ktorý zmizol pred niekoľkými dňami. Nasvedčuje tomu aj oblečenie. Muž (65) bol naposledy videný v stredu, ako v Nitre nastupuje do taxíka.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM