Rastislav Búgel Politika

Huliak sa postaral o poriadny prešľap! Nacistický pozdrav? Takto VYSVETĽUJE šokujúce gesto

Rudolf Huliak počas rokovania výboru spravil gesto, ktoré vyzerá ako neslávne známy nacistický pozdrav. Ako to odôvodnil?

Ilustračný obrázok k článku Huliak sa postaral o poriadny prešľap! Nacistický pozdrav? Takto VYSVETĽUJE šokujúce gesto
Zdroj: Facebook.com/Peter Pollák

Pred niekoľkými dňami sa poslanec Národnej rady SR zviditeľnil, keď SNS zdieľala video, ktoré zachytáva Rudolfa Huliaka, ako fajčí v kancelárii v priestoroch parlamentu a dym vydychuje na rastlinu. Poslanec vtedy vravel, že ide o „experiment“ trvajúci už takmer mesiac.

Čo to spravil?

Najnovšie sa Huliakovo meno opäť skloňuje v súvislosti s ďalším prešľapom.

Na úvod parlamentného výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredie, ktorého je predsedom, spravil pohyb, ktorý sa nápadne podobá na známy nacistický pozdrav.

Na sociálnej sieti na to upozornil poslanec Európskeho parlamentu a líder eurokandidátky hnutia Slovensko Peter Pollák.

„Poslanec parlamentu Huliak sa včera na výbore pre pôdohospodárstvo a životné prostredie pozdravil nacistickým Hitlerovým pozdravom! Vždy som bojoval proti extrémistom. Nie je možné, aby priamo v budove parlamentu niekto používal takéto gestá. A ešte tento človek, kandiduje aj do Bruselu. Naozaj chceme, aby nás takýto človek zastupoval?! Vyzývam poslanca Huliaka na okamžité vysvetlenie,“ napísal Pollák, ku ktorého výzve na vysvetlenie sa pridal aj bývalý parlamentný poslanec Miroslav Žiak.

Práve na Žiakov príspevok v komentároch reagoval samotný Huliak. „Vysvetlím, vytrhnuté z kontextu. Opytoval som sa pána poslanca Sabola, kde ho zase nafotili hajlovať, že sa to rozprávalo v ta3 a tváril sa, že nevie o čom hovorím, tak som mu ukazoval ako nám ukazoval redaktor ta3 a navyše Stohlová hneď, že ma mali natočiť a zneužiť to proti mne. Toto je už špinavosť najvyššieho zrna,“ napísal Rudolf Huliak.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM