Futbal

Jarábek ako hlavný tréner ViOnu končí: Na jeho miesto prichádza staré známe meno

Veľké zmeny v zlatomoraveckom futbalovom klube. Post kormidelníka opúšťa Juraj Jarábek. Prečítajte si jeho vyjadrenie.

Ilustračný obrázok k článku Jarábek ako hlavný tréner ViOnu končí: Na jeho miesto prichádza staré známe meno
Zdroj: TASR

Futbalový klub FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble informoval na svojom oficiálnom facebookovom profile o dôležitej zmene. Na poste kormidelníka mužstva končí Juraj Jarábek. Rozhodlo sa o tom v pondelok na stretnutí vedenia klubu s trénerom Jarábkom, na ktorom sa malo hodnotiť doterajšie pôsobenie klubu.

„Po prehodnotení situácie ma tréner požiadal o skončenie vo funkcii na pozícii hlavného trénera. Ponuku som prijal a následne sme sa dohodli s doterajším asistentom Branislavom Mrázom, že povedie mužstvo ako hlavný tréner do konca súťažného ročníka,“ uviedol majiteľ klubu Viliam Ondrejka.

Ako ďalej Ondrejka uviedol, Jarábek končí ako hlavný tréner, no aj naďalej zostáva pôsobiť v štruktúrach klubu, konkrétne do konca kalendárneho roka.

K celej situácii sa už vyjadril aj samotný Jarábek. Toto je jeho kompletné vyjadrenie: „Po stretnutí s majiteľom klubu pánom Viliamom Ondrejkom a po zvážení všetkých možností a aspektov som sa rozhodol, že dnešným dňom (5.11.2018, pozn. red.) končím vo funkcii hlavného trénera, zároveň som navrhol majiteľovi klubu za hlavného trénera môjho doterajšieho asistenta Branislava Mráza, čo majiteľ klubu akceptoval. Bola mi ponúknutá možnosť zotrvať v štruktúrach klubu, ktorú som prijal a dohodol sa do konca kalendárneho roka. Majiteľovi sa chcem poďakovať za otvorenú konverzáciu a korektné jednanie, za čo mu patrí veľká vďaka.“

Na foto: Juraj Jarábek

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM