TOS Lifestyle

Jojka prichádza so seriálom, aký tu ešte nebol: Slovenskí herci v ňom hrajú SAMÝCH SEBA!

Vo februári sa na televízne obrazovky dostane seriál zo zákulisia šoubiznisu. Známi herci si v ňom zahrali samých seba!

Ilustračný obrázok k článku Jojka prichádza so seriálom, aký tu ešte nebol: Slovenskí herci v ňom hrajú SAMÝCH SEBA!
Zdroj: TASR/Dano Veselský , TASR/Jakub Kotian , TASR/Pavol Zachar

Slovenská Jojka v spolupráci s českou Primou pripravili česko-slovenskú adaptáciu úspešného francúzskeho seriálu Dix pour cent, ktorý získal plno medzinárodných ocenení.

Hrajú samých seba

Podľa televízie ide o takzvanú dramedy, teda komediálnu drámu. Pod slovenským názvom Vytoč môjho agenta, v ktorom herci hrajú samých seba, približuje zákulisie hereckého sveta a to, čo herci a ich agenti prežívajú každý deň.

„Seriál je postavený na brilantnom obsadení, skvelej réžii a perfektnom scenári, rovnako ako jeho francúzsky náprotivok, ktorý nazbieral množstvo ocenení a desiatky nominácií po celom svete. Získal Glóbusy za najlepší televízny film a najlepšieho herca, má Emmy za najlepšiu komédiu a množstvo medzinárodných cien filmových a televíznych kritikov,“ láka Jojka.

Seriál režírovali Michala Blaško a Jakub Machala. O kreatívnu dramaturgiu sa postarala Alice Nellis.

​Herecká špička

Agentov kastingovej agentúry si zahrali Tomáš Maštalír, Zuzana Kronerová, Martha Issová a Kryštof Hádek.

A kto bude hrať samého seba? Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka, Michal Dlouhý Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská či Taťjana Medvecká.

Osem dielov

Osem dielov dá nahliadnuť do zákulisia kastingovej agentúry. Agenti sa každodenne musia vysporiadať s požiadavkami hercov, konkurenciou aj zložitými osobnými vzťahmi.

„Príbehy odhalia často absurdné a humoristické situácie, prepletené súkromnými drámami a emotívnymi momentmi, a tiež nástrahy hereckého povolania, ktoré sú pred očami verejnosti skryté,“ približuje televízia.

Na archívnych foto zľava: Gabriela Marcinková, Tomáš Maštalír, Táňa Pauhofová

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM