Katarína Jankeje Hokej

Káder topoľčianskych hokejistov sa rozrástol: Žochársky dres po novom oblieka Róbert Brandis

Daniel Gibl nie je jediná nová tvár v radoch topoľčianskeho mužstva. Hájiť domáce farby bude v tejto sezóne aj útočník Róbert Brandis.

Ilustračný obrázok k článku Káder topoľčianskych hokejistov sa rozrástol: Žochársky dres po novom oblieka Róbert Brandis
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Áčkové mužstvo HC Topoľčany opäť rozšírilo svoje rady. Len nedávno sme vás informovali, že vedeniu klubu sa podarilo dohodnúť hosťovanie talentovaného brankára Daniela Gibla, ktorý sa môže pochváliť bronzovou medailou z majstrovstiev sveta. Viac sa dočítate v článku: Topoľčianski hokejisti s novou posilou: V mužstve si zachytá bronzový medailista!

Novú posilu však dostali aj útočníci. Ako informoval klub, hráčom Topoľčian sa stáva Róbert Brandis „Skúsený útočník obliekal v minulosti dres extraligovej Žiliny, okúsil tiež zámorskú ligu WHL. V minulej sezóne hral najskôr v Trnave, potom v Dubnici a sezónu zakončil v Nových Zámkoch. Veríme, že sa Robovi bude v našom tíme dariť,“ informovalo vedenie.

Diváci ho mali už možnosť vidieť v drese Žochárov v rámci dvoch duelov. Prvýkrát sa predstavil v zápase s Prešovom, presadil sa až na domácom ľade proti Spišskej, kedy vpálil premiérový gól za Topoľčany.

Môže vás zaujímať:

Na futbale padol gól, aký len tak neuvidíte: Lopta sa dostala k topoľčianskemu hráčovi a sledujte, čo nastalo!

Šnúru prehier Topoľčanci nepretrhli: Prešovu nedali ani gól, na Spišskú sme doma nestačili!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM