Monika Hanigovská Magazín

KEDY zdobíte svoj domov a vianočný stromček? Odhaľuje to vašu OSOBNOSŤ

Zdobíte domov a stromček počas novembra, decembra alebo na poslednú chvíľu? Alebo si túto činnosť užívate vo veľkom predstihu? Prezrádza to o vás viac ako dosť!

Ilustračný obrázok k článku KEDY zdobíte svoj domov a vianočný stromček? Odhaľuje to vašu OSOBNOSŤ
Zdroj: pixabay.com , pixabay.com

Najkrajšie sviatky v roku sa spájajú s vianočnou výzdobou a najmä stromčekom. Niektorí sa skrášlenie príbytku vrhnú skôr, iní sa spoliehajú, že majú ešte dosť času.

Psychologička a autorka mnohých populárno-náučných kníh Carmen Harrová hovorí, že to, či vianočné ozdoby začnete vešať pred novembrom, začiatkom decembra alebo to necháte na poslednú chvíľu, vykresľuje vašu osobnosť. Akú typológiu ľudí spozorovala?

Tí, čo vešajú dekorácie pred novembrom…

Niektorí sviatkujú vo veľkom predstihu a zútulňujú si svoj domov už pred novembrom. Psychologička tvrdí, že môžu mať problém „žiť v tejto chvíli“. No nepovažuje to nevyhnutne za negatívny jav.

„Ak ste jedným z mála ľudí, ktorí majú svetlá na dome už od októbra, potom chcete byť prvý, kto niečo urobí. Baví vás plánovanie a vykonávanie s dostatočným predstihom. Tiež správne predvídate sviatočný zhon a chcete sa mu vyhnúť. Tieto zručnosti vám v reálnom svete prospejú, pretože ste dobre organizovaní, pripravení a ste o krok vpredu pred všetkými ostatnými. Dávajte však pozor, aby ste si tieto rysy nemýlili s túžbou vybočiť z cesty, všetko má svoj čas a miesto. Pokiaľ príliš lipnete na tom, že všetko stihnete pred sezónou, ochudobňujete sa o radosť zo života v danom okamihu a pocit očakávania z príchodu každého ročného obdobia, ktoré sa blíži,“ vysvetľuje pre Daily Mail.

Čo to prezrádza o tých, ktorí zdobia v novembri alebo začiatkom decembra? Prečítate na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM