ts Zo Slovenska

Kimlička nafotil prezidentku ako kráľovnú: Nestratila by sa ani vo svete modelingu

Naša prezidentka sa postavila pred objektív známeho vizážistu a fotografa Lukáša Kimličku. Výsledkom je séria dokonalých fotiek krásnej ženy.

Ilustračný obrázok k článku Kimlička nafotil prezidentku ako kráľovnú: Nestratila by sa ani vo svete modelingu
17
Galéria

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová je skutočná dáma. Pre jej vystupovanie, kultivovanosť, eleganciu a ľudskosť nám ju v zahraničí v dobrom závidia. Kdekoľvek sa objaví, púta pozornosť nielen príjemným prejavom, ale aj svojou krásou a vkusným obliekaním.

Ako bohyňa!

Najnovšie sa naša prezidentka postavila pred objektív známeho vizážistu a fotografa Lukáša Kimličku. O prezidentkin make-up sa postarala Katarína Kmecová, vlasy si zobrala do parády Renáta Márová a styling Miroslava Danielová. Výsledok práce celého tímu vám vyrazí dych rovnako, ako Slovákom na sociálnej sieti.

„Wau… Stelesnenie silnej, empatickej, múdrej, krásnej ženy,“ napísala pod Kimličkov príspevok Anetka.

„Tomu hovorím reprezentácia štátu! Kiež by aj Česi vzali rozum do hrsti pri voľbách pána prezidenta,“ napísala Češka Veronika. Práve o našich českých susedoch je dobre známe, že nám prezidentku potichučky závidia a slovami chvály na ňu nikdy nešetria. Písali sme o tom aj TU.

Evka si zase s pochvalou dovolila aj malú poznámku: „Lustre mali svietiť… Vyzerá to takto smutne… Ale ona je krásna ako vždy,“ na čo Kimlička elegantne zareagoval: „Ona vniesla viac svetla do priestoru ako tisíc lustrov.“ Evke nezostalo iné, len súhlasiť.

Titulné foto: Peter Konečný

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM