han Magazín Ona

Kollár a matka jeho trinásteho dieťaťa si užívali DOVOLENKU: Bude z toho SVADBA?

Líder Sme rodina Boris Kollár je čerstvým oteckom trinásteho potomka, ktorého priviedla na svet o takmer tridsať rokov mladšia Laura Vizváryová. Spoločne dokonca strávili aj dovolenku.

Ilustračný obrázok k článku Kollár a matka jeho trinásteho dieťaťa si užívali DOVOLENKU: Bude z toho SVADBA?
Zdroj: Instagram.com/Boris Kollár , Facebook.com/Laura Vizvaryova

V prvej polovici júla sme vás v TOMTO ČLÁNKU informovali o tom, že sa popredný politik stal znovu otcom. Matkou trinásteho potomka 57-ročného multiotecka je 28-ročná podnikateľka Laura.

Spolu v Slovinsku

Pred niekoľkými dňami sa podarilo fotografom denníka Nový Čas odfotiť spomínaný pár v lukratívnom prostredí luxusného hotela v Slovinskom meste Portorož.

„A neboli tam sami. Boris si romantickú dovolenku neužíval len s Laurou, ale tiež s jej rodinou. Je mladá blondínka tou pravou, ktorá dokázala chytiť Borisa za srdce a postaví ho pred oltár?“ píše spomínaný denník na svojom webe cas.sk.

Málokto si vie predstaviť, že by sa líder Sme rodina oženil, ale ani to nie je vylúčené. Na romantickom mieste totiž nechýbala ani Borisova mama a mesačný synček Abner, či Laurin syn z predchádzajúceho vzťahu.

Ako v článku Nový Čas dodáva, členovia obidvoch rodín debatovali na terase hotela, chodili na prechádzky, počas ktorých navštívili miestny prístav. A to všetko aj keď pršalo. Natíska sa otázka, či bude Boris s Laurou spolu na Slovensku aj bývať. Či to tak aj bude, sa verejnosť dozvie neskôr. Párik totiž o súkromí hovoriť nechce.

„Je to otec môjho dieťaťa a na tom sa nikdy nič nezmení. Naše vzťahy boli, sú a pevne verím, že aj budú korektné,“ prezradila podnikateľka Novému Času. Tá pricestovala zo Slovinska domov skôr ako Boris Kollár.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM