Politika

Kotleba, Uhrík a Mazurek v súvislosti s dohodou s USA: Je to VLASTIZRADA!

Nezaradený poslanec Národnej rady (NR) SR Milan Mazurek a europoslanec Milan Uhrík hovoria o vlastizrade v súvislosti s odsúhlasením dohody o obrannej spolupráci Slovenska s USA.

Ilustračný obrázok k článku Kotleba, Uhrík a Mazurek v súvislosti s dohodou s USA: Je to VLASTIZRADA!
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

„Vláda pošliapala niekoľkokrát elementárne pravidlá politiky aj slušného správania,“ vyhlásil Uhrík s tým, že vláda „umlčala“ ich iniciatívu na vyhlásenie referenda o dohode. Zmluva bola podľa neho pretlačená nasilu, a to aj médiami a policajnými obuškami.

Podotkol, že vláda zmluvu pretláčala aj preto, aby zakryla iné témy, ako napríklad zdražovanie cien energií a potravín. Kritizoval aj prezidentku SR Zuzanu Čaputovú.

Článok o dohode s USA. nájdete TU.

Podobne to vníma i predseda ĽSNS Marian Kotleba. „Schválenie dohody o obrannej spolupráci v navrhovanom znení nebude ničím iným ako parlamentom schválenou vlastizradou,“ povedal tesne pred hlasovaním. Dohoda podľa neho spraví z občanov SR občanov druhej kategórie na ich vlastnom území. Hovorí aj o vzdávaní sa časti suverenity Slovenska.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM