Rôzne

KURIOZITA DŇA: Je tak škaredé, až je rozkošné! Šteniatko dostalo meno po mimoňovi

Príbehy zvieratiek, ktoré sa narodili "iné", patria medzi tie najobľúbenejšie. Malý Kevin si získal priazeň ľudí po celom svete.

Zdroj: YouTube.com

Svet obletelo rozkošné video so šteniatkom, ktoré sa od svojho súrodenca líši už na prvý pohľad. Svojou inakosťou si získalo srdcia ľudí po celom svete. Psík sa totiž narodil len s jedným okom.

Malý „kyklop“

V thajskom meste Chachoengsao sa fenke Khainui narodili dve šteniatká. Jedno sa od bežných šteniatok ničím nelíšilo, to druhé malo o jedno očko menej. Malého „kyklopa“ pomenovali po známej animovanej postavičke z filmu Ja, zloduch Kevinovi.

Rodina, do ktorej sa Kevin narodil, vníma jeho anomáliu ako znamenie šťastia. Niektorí dedinčania dokonca veria, že dátum, kedy sa Kevin narodil, im v lotérii prinesie šťastie. „Želáme si, aby šteniatko prežilo, aj napriek deformácii. Budeme ho mať ako domáceho miláčika, až kým nevyrastie," povedala pre dailystar.co.uk majiteľka Somjai Phummaman.

Psia rodinka je zdravá, Kevina kŕmia z fľašky. Či bude na jedno očko vidieť plnohodnotne, sa ukáže až časom, pretože úplné rozvinutie zraku u psa trvá dva mesiace.

Jednooké šteniatko
4
Galéria
Zdroj: dailystar.co.uk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM