TOS Lifestyle

KURIOZITA DŇA: Muž si splnil sen, premenil sa na PSA! Ako na neho reagujú tí skutoční?

Neznámy muž minul obrovskú sumu na super realistický kostým dlhosrstej kólie. To preto, aby si splnil svoj celoživotný sen. Stať sa psom.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Muž si splnil sen, premenil sa na PSA! Ako na neho reagujú tí skutoční?
Zdroj: Youtube.com/I want to be an animal

„Už keď som bol malé dieťa, chcel som byť zviera. Premýšľal som o tom, odkedy si pamätám,“ povedal pre DailyMail Japonec, ktorý za realistickú masku kólie minul v prepočte takmer 15-tisíc eur.

Na Youtube vystupuje ako Toco, má zhruba 40-tisíc odberateľov, no skutočnú identitu tají a svoju ľudskú tvár pred svetom úspešne ukrýva. Nechce byť súdený ľuďmi, ktorí ho poznajú. „Bojím sa, že si o mne budú myslieť, že som divný, najmä ľudia, s ktorými pracujem,“ uviedol v rozhovore.

Čo na to psí parťáci?

Priznal, že aj jeho blízki priatelia a rodina zostali poriadne prekvapení, keď sa to dozvedeli. Svoju „premenu“ na psa detailne zachytáva práve prostredníctvom svojho kanálu na známej video platforme, ale až nedávno uzreli svetlo sveta zábery z jeho prvých prechádzok na verejnosti v podobe kólie. Tento psí youtuber použil zábery televízie, ktorá o ňom natáčala reportáž.

Zaujímavé je sledovať najmä správanie sa skutočných psov, ktorí pri stretnutí s týmto kostýmom pôsobia zmätene a zvedavo. Podľa záberov sa však zdá, že oklamať sa skôr nenechali ako nechali. Aj keď je kostým realistický, veria svojmu čuchu.

Kostým vyrobila japonská spoločnosť Zeppet, ktorá šije kostýmy pre televízne filmy a reklamy. Tento kostým kólie vyrobili za 40 dní.

Teraz som už videl všetko

Nie je asi prekvapením, že väčšina ľudí nemá pre tento prazvláštny koníček pochopenie. Aspoň súdiac podľa sociálnych sietí. „Ľudia si o ňom nebudú myslieť, že je čudný. On je čudný,“ napísal jeden z komentujúcich na sociálnych sieťach. „Nemám slov. Teraz som už videl všetko,“ pridal sa ďalší. „Táto osoba je duševne chorá,“ pritvrdil iný.

Nie všetci však nad ním takto lámu palicu. Pozitívne komentáre a podporu zbiera najmä pod videami na svojom kanáli. „Inšpirujete nás, aby sme si aj my plnili naše sny,“ napísala jedna z jeho fanúšičiek.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: youtube
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM