TOS Zo zahraničia

DVOJROČNÉ dievčatko pobúrilo plavčíkov na kúpalisku! Malo iba spodný diel plaviek

Napadlo by vám, že vaše nič netušiace dvojročné dievčatko môže byť tŕňom v oku plavčíkov, lebo má odhalený hrudník?

Ilustračný obrázok k článku DVOJROČNÉ dievčatko pobúrilo plavčíkov na kúpalisku! Malo iba spodný diel plaviek
Zdroj: Unsplash.com

Presne to sa stalo kamarátke americkej influencerky Katie Sturino, ktorá sa rozhodla túto udalosť vyrozprávať na svojom Instagrame.

Nahota?

„Rôzne pravidlá pre chlapcov a dievčatá začínajú odmalička a postupne sa umocňujú. Čo si o tom myslíte?“ napísala k videu Katie. Jej kamarátka sa vybrala so svojím dvojročným dievčatkom na kúpalisko, kde prebiehal plavecký kurz pre takéto deti.

„Všetci tí malí chlapci okolo nej sa kúpali v plienkach. Moja malá mala na sebe spodný diel plaviek. Dvaja rôzni plavčíci v dvoch rôznych časoch prišli za mnou a povedali mi, aby som dcére obliekla tričko, že v bazéne nie je povolená nahota,“ citovala kamarátkine slová Katie, ktorú sleduje na Instagrame takmer 800-tisíc užívateľov.

Drvivá väčšina z nich sa pridala k rozhorčeniu influencerky. Čiastočne to schytali aj samotní plavčíci, aj keď tu treba brať do úvahy dosť pravdepodobnú možnosť, že len plnili nariadenie prevádzkovateľa.

Článok pokračuje pod videom.

Šialené

„Ako pediater a odborník na telá detí hovorím, že nie je biologický rozdiel medzi hrudníkom dvojročného dievčatka a hrudníkom dvojročného chlapca. To je absolútne šialené," okomentoval príspevok jeden z jej sledovateľov.

„Toto je problém Ameriky. Všade inde by deti pobehovali úplne nahé a nebolo by to sexualizované,“ poznamenal iný. „Hovoriť o nahote v súvislosti s telom dieťaťa je nejaký nezmysel,“ pridala sa ďalšia.

„Toto je smiešne! Mám šesťdesiat rokov a keď som bola malá, dievčatká nosili často len gaťky. Nájdite niekto reklamu na Coppertone zo 70-tych rokov. Dnešná doba ja šialená,“ znie iný komentár, s ktorým sa stotožnili stovky ľudí.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM