TOS Zo zahraničia

KURIOZITA DŇA: Po meste behala nahá žena, vraj jej do hlavy lezie muž a chce sa skamarátiť!

Polícia zverejnila poriadne bizarné video z centra mesta. 23-ročná žena na ňom pobehuje nahá, navyše v mrazoch! Zvláštne je aj to, čo sa dialo po príchode hliadky.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Po meste behala nahá žena, vraj jej do hlavy lezie muž a chce sa skamarátiť!
Zdroj: Facebook.com/Městská policie Brno, oficiální stránka

Strážcovia poriadku v českom Brne riešili kuriózny prípad. Centrom mesta pobehovala nahá žena. Mestskí policajti, ako informujú na sociálnej sieti, mali o ňu starosti hneď z niekoľkých dôvodov.

„Jej nahý beh mestom naznačoval možné duševné problémy. Pre­biehala na červenú a tak zrejme nedokázala odhadnúť ani nebezpečenstvo hroziace v doprave,“ vysvetľuje tamojšia mestská polícia.

Hrozilo podchladenie

Prípad sa odohral začiatkom tohto týždňa, keď sa teploty pohybovali okolo nuly. Nahá žena sa tak mohla aj podchladiť.

„Navyše sa pred hliadkou vrhla k zemi a pokúšala sa sebapoškodzovať,“ poznamenávajú strážcovia poriadku. Tí ju rýchlo zabalili do deky. Okrem iného preto, aby nebola vystavená zvedavým pohľadom okoloidúcich.

Museli ju spútať

Počas rozhovoru sa obavy hliadky mestskej polície o jej duševné zdravie potvrdzovali. „Ne­ustále hovorila o mužovi, ktorý jej lezie do hlavy a chce sa s ňou kamarátiť,“ uviedla ďalej polícia.

V jednej chvíli táto mladá žena začala kopať a mávať päsťami, policajti ju tak museli spacifikovať a nasadiť jej putá. „Mala veľké výkyvy emócií, preto ju hliadka musela sprevádzať v sanitke a putá bolo možné zložiť až po odovzdaní zdravotníkom v nemocnici,“ doplnila polícia.

Zdroj: Facebook

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM