Rastislav Búgel Zo zahraničia

Zákazník rozpútal ohnivé PEKLO! Po hádke s obsluhou PODPÁLIL podnik plný ľudí

Šialený útok podpaľača! Počas požiaru v jednom z podnikov sa zranilo 15 ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Zákazník rozpútal ohnivé PEKLO! Po hádke s obsluhou PODPÁLIL podnik plný ľudí
Zdroj: Policie České republiky

V noci z pondelka (29. januára) na utorok (30. januára) sa v českom Liberci udial desivý útok. Ako informoval server tn.cz, podľa svedkov sa tam mal jeden zo zákazníkov pohádať s obsluhou podniku. Neskôr sa vrátil a bar podpálil.

15 zranených hostí

Podľa hasičov išlo o podnik pred vlakovou stanicou. „Hasiči požiar dvoma prúdmi veľmi rýchlo lokalizovali,“ informovali hasiči na sociálnej sieti.

Podľa polície sa ešte pred príchodom hasičov podarilo z horiaceho baru uniknúť 30 ľuďom. Hasiči po príchode z objektu zachránili dvoch ľudí.

„15 osôb bolo prevezených do zdravotníckych zariadení. Celé okolnosti udalosti sú predmetom vyšetrovania,“ dodala polícia.

Čo sa vlastne stalo?

Bohužiaľ, sedem z obetí podpaľača utrpelo ťažké zranenia. „Išlo predovšetkým o popáleniny a o inhalačné traumy,“ povedal pre server hovorca záchrannej služby Michael Georgiev.

Tn.cz informoval, že bar mal podľa svedkov zapáliť hosť, ktorý sa pred tým pohádal s obsluhou. Vrátiť sa mal s kanistrom benzínu, ktorý mal zapáliť a hodiť do podniku. V priebehu chvíle sa interiér premenil na ohnivé peklo.

„Nejaký chlap proste prišiel, zobral nejakú horľavinu a že to hodil priamo do baru. Manžel celý popálený, celé ruky, kosti sú mu vidieť, všetko,“ povedala pre TV Nova žena jedného zo zranených.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM