Monika Hanigovská Magazín

KURIOZITA DŇA: Policajti dostali pozvánku na zakázanú párty, označili ich vo videu

Rušné chvíle zažili českí policajti. Pozrite si VIDEO priamo zo zásahu.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Policajti dostali pozvánku na zakázanú párty, označili ich vo videu
Zdroj: Twitter.com

Česká republika sa momentálne nachádza v piatom, najvyššom stupni protiepidemického systému PES. Opatrenia sa sprísňujú, pribudli nové.

Napriek tomu, pražskí policajti riešia v týchto dňoch zábavné podniky. Polícia dostala do jedného z nich „pozvánku“. To však nie je všetko. VIDEO zo zásahu si môžete pozrieť na konci článku.

„Ťažko povedať, či ide o vrchol drzosti alebo hlúposti, keď niekto v „uzavretom“ bare v centre Prahy šnupe kokaín a cez stories, ktorú pritom umiestňuje na svoje sociálne siete, nás ešte označí #policiepha,“ informuje o tom Policie ČR na svojom Twitteri.

Museli prestrihnúť zámok

Policajti začali rýchlo konať. „Išlo o dve reštaurácie v Prahe 2 a 6, a jeden bar na Staromestskom námestí. V reštauráciách policajti zistili prítomnosť celkom 27 ľudí a v bare na Staromestskom námestí ich bolo 40. Aby sa do tohto baru policajti dostali, museli prestrihnúť jeden zámok, pretože nikto im nechcel otvoriť. V bare potom našli niekoľko vrecúšok s kokaínom, ku ktorému sa nikto nehlásil,“ informuje o tom polícia v tlačovej správe.

Ako ďalej informovala polícia, všetkých 27 osôb a prevádzkovateľov podnikov policajti oznámia správnemu orgánu pre podozrenie z priestupku. „V súvislosti s nálezom drog, boli vo veci zahájené úkony trestného konania pre trestný čin prechovávania omamných a psychotronických látok a jedov.“

Situáciu začali komentovať aj niektorí užívatelia Twitteru. „Rozumiem tomu, že toho máme všetci “plný kecky“, nechcem tu moralizovať, ale týmto štýlom sa z týchto s*ačiek nevyhrabeme,“ komentoval jeden z nich.

Prečítajte si aj

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM