Rastislav Búgel Zo zahraničia

Lietadlo muselo PRERUŠIŤ štart: Šíril sa ním NEZNESITEĽNÝ zápach z PRDOV arogantného pasažiera

Lietadlo sa už blížilo na štart, keď sa pre neznesiteľný zápach muselo otočiť späť. Mohol za to arogantný pasažier.

Ilustračný obrázok k článku Lietadlo muselo PRERUŠIŤ štart: Šíril sa ním NEZNESITEĽNÝ zápach z PRDOV arogantného pasažiera
Zdroj: Freepik.com/krakenimages.com , Unsplash.com

Lietadlo spoločnosti American Airlines sa už v arizonskom Phoenixe pripravovalo na štart a smerovalo na dráhu, no na poslednú chvíľu sa muselo otočiť a vrátiť sa k terminálu.

Ako informoval portál novinky.cz s odvolaním sa na The New York Post, dôvodom bol jeden z pasažierov.

Arogantné správanie

Muž sa mal správať arogantne už pred nástupom na palubu. „Stále na niečo nadával, bol počuteľne nespokojný a stále si niečo brblal popod fúzy o pekle. Pritom si demonštratívne uľavoval,“ povedal jeden z pasažierov.

Keď sa usadil do sedadla v lietadle, arogantný pasažier zahlásil: „Zdalo sa vám to nezdvorilé? A čo tak táto vôňa?“ Následne si opäť hlasno uľavil.

Zápach bol neznesiteľný

Tým to však neskončilo. Opakovane poriadne hlasno produkoval zápach, ktorý sa po chvíli stal taký výrazný, že sa v lietadle už viac nedalo vydržať.

V tom momente sa však z reproduktorov ozval hlas kapitána. „Ospravedlňujeme sa za vyrušenie, ale vraciame sa k nástupnej bráne. Viac informácií vám poskytneme, keď ich budeme mať,“ ozvalo sa lietadlom.

Cestujúci si vydýchli

K arogantnému pasažierovi prišla letuška, ktorá mu oznámila, že „už toho bolo dosť“ a v lietadle viac nemôže ostať a mužovi povedala, že si pohovoria mimo lietadlo.

Cestujúci si napokon zobral tašku a odišiel. „Všetci sme si vydýchli, keď ho vysadili. Väčšina ľudí bola nervózna z toho, čo povie alebo urobí ďalej,“ povedala cestujúca.

Lietadlo napokon vyštartovalo s polhodinovým oneskorením.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM