Aktualizované KAW Krimi

VIDEO: Mafiánske praktiky ako z 90. rokov? Podpálil luxusné autá a ani sa neskrýval!

Požiar, s ktorým hasiči bojovali približne hodinu, našťastie nikoho nezranil.

Zdroj: Dnes24.sk

zdroj videa: HAKA – Nájdené ukradnuté vozidlá

AKTUALIZÁCIA 12:15 hod.: Páchateľ je už v rukách polície! Vďaka členom skupiny HAKA sa podarilo muža, ktorý podpálil 4 autá, nielen identifikovať, ale aj vypátrať. Naviedli políciu na miesto, kde sa nachádzalo jeho auto. „Zatknutie páchateľa realizovala kriminálna polícia BA5,“ uvádza HAKA na sociálnej sieti. Tritisíc eurovú odmenu si rozdelia členovia skupiny HAKA, ktorí pomohli podpaľača zadržať.

Autá v plameňoch

Hasiči mali akčné ráno. Už o 5:30 hod. ich privolali k požiaru viacerých vozidiel pred predajňou áut na Panónskej ulici v Bratislave. Informuje o tom Prezídium hasičského a požiarneho zboru na sociálnej sieti.

„Po príchode na miesto začali hasiči s likvidáciou požiaru troch vozidiel, ktoré boli zachvátené plameňom. Vplyvom sálavého tepla došlo k poškodeniu štvrtého automobilu,“ informujú hasiči.

Požiar, s ktorým hasiči bojovali približne hodinu, nikoho nezranil. „Z dôvodu, že spôsobená škoda sa vyšplhala na 200-tisíc eur, bol na miesto vyslaný zisťovateľ príčin vzniku požiarov z PTEÚ MV SR,“ dodávajú hasiči.

Páchateľa zachytila kamera

Požiarom vozidiel sa už zaoberá polícia. „Policajti piateho bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti požiaru viacerých motorových vozidiel, ku ktorému došlo dnes v skorých ranných hodinách na Panónskej ulici v Bratislave. V súčasnosti polícia na mieste vykonáva všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony,“ informovala polícia na sociálnej sieti.

Podľa videa zachyteného na kameru, išlo o úmyselné podpálenie. HAKA žiada všetkých o pomoc. Majiteľ firmy ponúka tomu, kto odhalí páchateľa, odmenu 3000 eur.

„Dnes došlo k umyselnému podpaleniu vozidiel nášho partnera firmy TODOS. Udalosť sa stala v utorok 26.5.2020 v čase 5:15 hod. Páchateľ suverénne zaparkoval svoje auto – trojkovú octaviu pred faceliftom, na ktorej boli náhodene EČV z Karoqa (BL856ZA),“ uvádza HAKA na sociálnej sieti.

Podľa HAKA je majiteľ „obrovský dobrák a HAKA urobí všetko pre to aby sa páchateľ našiel.“ Firma, ktorej dnes zhoreli 4 autá, bezplatne zapožičala cez 30 vozidiel pre dobrovoľníkov, ktorí bojujú s koronavírusom.

Zadržanie podpaľača:

Zdroj: Facebook
Požiar áut na Panónskej ceste v Bratislave
17
Galéria
Zdroj: Prezídium HaZZ
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM