Magazín

Majiteľ tejto prevádzky hostí NEROZDEĽUJE a vyzýva: Nebuďme otroci, ale naberme „gule"!

A dosť! Povedal si majiteľ jednej z prevádzok burgrov v centre Trnavy. Zákazníkov netriedi na očkovaných alebo nezaočkovaných a verejne vyzýva, aby sa k nemu pridali aj ostatní.

Ilustračný obrázok k článku Majiteľ tejto prevádzky hostí NEROZDEĽUJE a vyzýva: Nebuďme otroci, ale naberme „gule"!
Zdroj: Facebook.com/Hollywood Burger

Pred pandémiou bolo v našich uliciach počuť bezstarostný smiech. Slováci spokojne nakupovali a vychutnávali si kávu či drinky na terasách. Už dva roky je však všetkému inak.

Mnohé podniky či obchody si už ďalej nezvládali uťahovať opasky a skončili, nad inými visí stále otáznik, ďalšie sa snažia pozviechať. COVID automat spôsobuje vrásky azda každému, čo otvára dvere dvere zákazníkovi.

Nie sme otroci

Od pondelka 20. septembra sa Trnava posunula v COVID automate o priečku nižšie, je teda v žltej farbe. Istá prevádzka v centre mesta už však stihla urobiť rozruch. Ich názor v podobe videa na to, čo sa deje nielen v Trnave, ale aj na Slovensku, sa valí ako lavína naprieč internetom.

Naša redakcia Dnes24.sk kontaktovala jej majiteľa, no ešte predtým sa prešla po „Malom Ríme“.

V prevádzkach sme medzi predavačmi cítili akúsi neistotu a medzi ľuďmi napätejšiu atmosféru.

Kontaktovali sme dotknutého majiteľa prevádzky burgerov Ivana Beloviča, ktorý nás previedol všetkým, čím musia prevádzky prechádzať v tomto období. Nájdete na ďalšej strane.

Čo sa deje na Slovensku?

Priatelia jeseň je tu a štát, ktorý za minulý rok zrazil gastrosektor obmedzeniami na kolená a vykašľal sa na normálne...

Posted by Hollywood Burger on Monday, September 20, 2021
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM