Zlatica Gregorová Správy

Malým Močenčanom vybavia škôlku: Kto ponúkne najlepšiu cenu?

Detí utešene pribúda a tak sa obec zapojila do výzvy so svojim projektom. Teraz plánujú vyriešiť interiér.

Ilustračný obrázok k článku Malým Močenčanom vybavia škôlku: Kto ponúkne najlepšiu cenu?
Foto: Zlatica Gregorová

Obec sa aktuálne zapodieva projektom Rozšírenie kapacity Materskej školy v Močenku. Po výbere dodávateľa, ktorým bude šalianska firma, teraz obec potrebuje tú naj cenovú ponuku k interiérovému vybaveniu materskej školy.

Doplatia 5% sumy

Ako uvádza Úrad pre verejné obstarávanie k rozšíreniu kapacity škôlky „Predmetom zákazky je obnova jestvujúcej časti materskej školy stavebnými úpravami a dispozičnými zmenami, rozšírenie kapacity materskej školy vytvorením prístavby nového pavilónu vrátane prístupových komunikácií, šatní, hygienického a technického zázemia s bezbariérovým prístupom." Výška celkových oprávnených výdavkov v projekte je 394 500 eur. Európska únia a Štátny rozpočet SR prispeli sumou 374 775 eur. Obec doplatí povinných 5% do výslednej sumy.

Vybavia interiér

Obec Močenok v týchto dňoch zverejnila ďalšiu výzvu na súvisiacu zákazku "INTERIÉROVÉ VYBAVENIE PRE PRÍSTAVBU – ROZŠÍRENIE KAPACITY MATERSKEJ ŠKOLY V MOČENKU“. Ako informujú, hlavným predmetom zákazky je „určenie predpokladanej hodnoty zákazky na dodanie tovaru – interiérové vybavenie prístavby materskej školy ako aj vybavenie interiérových priestorov pre plnohodnotnú prevádzku novovybudovaného Pavilónu 5 Materskej školy v Močenku. Interiérové vybavenie pozostáva z vybavenia herne, spálne, šatne, hygienických priestorov pre deti a priestorov pedagogických zamestnancov.“

Nábytok aj vybavenie

Do interiéru materskej školy by prevádzkovatelia chceli umiestniť všetko, čo spríjemní celodenný pobyt malým predškolákom a pracovníkom materskej školy. Priestory budú pozostávať z herne, spálne, kuchynky aj kúpeľne v novom pavilóne. Okrem nábytku, vhodného pre materské školy, bude potrebný aj ďalší, určený pre pracovníkov škôlky. K požadovanému vybaveniu patria aj koberce, kuchynský a kúpeľňový nábytok ako aj vybavenie uvedených miestností.

Ak by ste sa chceli zapojiť do výzvy obce Močenok, urobte tak najneskôr do 23. marca 2018. Svoju ponuku môžete doručiť osobne alebo na sluzby@mocenok.sk či poštou na adresu Obecného úradu Močenok. Obálku označte ,,Neotvárať! CP – ,,Interiérové vybavenie MŠ“.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM