Webnoviny - Svet

Mariah Carey poskytuje deťom zdravé prostredie

WEBNOVINY.SK

Ilustračné foto. Foto: SITABRATISLAVA 27. mája (WEBNOVINY) – Losangeleský okresný úrad pre záležitosti detí a rodiny ukončil vypočúvanie speváčky Mariah Carey so záverom, že nie je žiaden dôvod pre ďalšie vyšetrovanie v súvislosti s jej prístupom k rodičovstvu.

Pre portál TMZ to uviedol nemenovaný zdroj. Podľa neho predstavitelia úradu vypočúvali Carey a strávili nejaký čas s jej dvojičkami, na čo potvrdili, že deti žijú v zdravom a bezpečnom prostredí.

Úrad na speváčku upozornil telefonát, v ktorom sa anonym sťažoval, že Carey pila pivo v čase, keď kojila. Piť tmavé pivo jej však poradil zamestnanec pôrodnice, nakoľko by jej to malo pomôcť pri laktácii. Speváčka preto sociálnym pracovníkom jednoducho vysvetlila, že iba plnila odporúčanie personálu pôrodnice, pričom to, že pivo pila, sa nikdy nesnažila utajiť. Na vypočúvaní sa údajne zúčastnila aj speváčkina právnička Laura Wasser. Podľa zdroja TMZ úrady prípad uzavreli s tým, že na žalobu nie je žiaden dôvod.

Dvojičky Moroccan Scott a Monroe sa narodili 30. apríla v Los Angeles ako prvé deti Carey a jej manžela Nicka Cannona. Informáciu zverejnila webová stránka TMZ.com.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM