Anton Hrachovský Krimi

Mastné pokuty i strata vodičáku: Polícia si posvietila na cestných pirátov

Muži zákona zasahovali vo viacerých prípadoch, keď vodiči šoférovali pod vplyvom alkoholu. Rozdali tak niekoľko pokút v stovkách eur.

Ilustračný obrázok k článku Mastné pokuty i strata vodičáku: Polícia si posvietila na cestných pirátov
3
Galéria
Zdroj: TASR

Opäť sa potvrdilo, že požívanie alkoholu pred jazdou autom sa nevypláca. Presvedčilo sa o tom viacero vodičov v Nitrianskom kra­ji.

Mastné pokuty i strata vodičáku

Na rýchlostnej ceste R1 v smere na Nitru namerali policajti diaľničného oddelenia Škodu Octávia idúcu rýchlosťou 219 km/h. „Ošiaľ z vysokej rýchlosti 25 ročného vodiča hneď prešiel, keď zbadal policajnú hliadku. Táto nezodpovedná jazda ho stála 800 eur. Vraj sa kajal, že sa ponáhľa do práce,“ informovala polícia na sociálnej sieti.

Na ceste I/65 v obci Volkovce, časť Olichov bolo policajnou hliadkou zastavené osobné motorové vozidlo Mercedes Benz ML 350. „Jeho vodič totiž v tomto úseku cesty prekročil ustanovenú rýchlosť v obci o 68 km/h, bola nameraná rýchlosť 118 km/hod. Vodič sa správal zvláštne a tak to policajtom nedalo a dali mu fúkať,“ uviedla polícia.

Výsledkom bolo 0,38 mg/l a opakovaná skúška 0,40 mg/l, v prepočte 0,83 promile. Polícia podľa vlastných slov vo veci stále koná.

Topoľčianski dopravní policajti odhalili neprimeranú rýchlosť aj v obci Nemčice. „Vodič s bratislavským evidenčným číslom sa cez obec rútil rýchlosťou 102 km/h. Dostal pokutu 400 eur,“ dodali muži zákona.

Druhého hriešnika namerali v Továrníkoch,. Za rýchlosť jazdy 116 km/h cez obec dostal vodič pokutu 800 eur a pre insolventnosť prišiel aj o vodičák.

Mastné pokuty i strata vodičáku: Polícia si posvietila na cestných pirátov
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM