han Politika

Matovičov tvrdý ODKAZ Čaputovej: Asi sa jej lepšie diskutuje s "mafiánom" Ficom

Bývalý premiér Igor Matovič a líder koaličného hnutia OĽANO zaujal stanovisko k tomu, že sa s ním prezidentka nerozprávala.

Ilustračný obrázok k článku Matovičov tvrdý ODKAZ Čaputovej: Asi sa jej lepšie diskutuje s "mafiánom" Ficom
Zdroj: Facebook.com/Zuzana Čaputová , Facebook.com/igor.matovic.7

Pre ministra financií bolo zrejme dôležité, aby ho Zuzana Čaputová vyzvala na diskusiu. Alebo mu prekážalo to, že Roberta Fica (Smer-SD) uprednostnila v debate?

Žiadne ponúkanie sa

Je slobodné rozhodnutie prezidentky, koho si pozve na diskusiu o situácii v bezpečnostných zložkách, stave štátu a spoločnosti. Expremiér a minister financií SR Igor Matovič (OĽANO) to pred rokovaním vlády povedal v súvislosti s rozhovormi, ktoré hlava štátu vedie s predstaviteľmi koalície a opozície.

„Je to jej rozhodnutie, zrejme je jej lepšia diskusia s ‚mafiánom‘ Ficom ako s Matovičom. Ja sa určite na takéto stretnutie núkať nebudem,“ zdôraznil Matovič.

Hlava štátu sa v pondelok (27. 9.) stretla s premiérom Eduardom Hegerom (OĽANO) a predsedom Smeru-SD Robertom Ficom, s oboma diskutovala o situácii v bezpečnostných zložkách a celkovej atmosfére na Slovensku.

Avizovala, že o tom, ako upokojiť situáciu na Slovensku, plánuje hovoriť aj predsedom Národnej rady SR Borisom Kollárom (Sme rodina) a predsedom mimoparlamentnej strany Hlas-SD Petrom Pellegrinim.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM