Rastislav Búgel Zo Slovenska

McDonald’s ohlásil smelé PLÁNY! Rýchle občerstvenia chce otvárať aj v MENŠÍCH mestách

Obľúbená sieť rýchleho občerstvenia McDonald’s prezradila, že každý rok chce otvoriť hneď niekoľko nových prevádzok.

Ilustračný obrázok k článku McDonald’s ohlásil smelé PLÁNY! Rýchle občerstvenia chce otvárať aj v MENŠÍCH mestách
Zdroj: Unsplash.com

McDonald’s plánuje rozširovanie svojej siete prevádzok. Spoločnosť by rada otvorila nové reštaurácie po celom Slovensku.

3 až 5 prevádzok ročne

„Expanzia je našou dlhodobou stratégiou, ktorú ešte posilníme… Naším plánom je otvárať tri až päť prevádzok ročne naprieč celým Slovenskom,“ povedala pre tvnoviny.sk generálna riaditeľka McDonald's Česko, Slovensko a Ukrajina Yuliya Badritdinova.

Zaujímavo vyznieva fakt, že spoločnosť sa bude sústrediť aj na menšie mestá.

„Cielime prevažne na mestá, ktoré majú viac ako 20-tisíc obyvateľov, ale tento faktor sám osebe nestačí. Väčšinou preto ešte hľadáme miesta v blízkosti diaľnic,“ dodala Badritdinova.

Presné lokality neprezradili

McDonald’s sa snaží využiť situáciu, keď otváranie prevádzok v niekoľkotisí­cových mestách oznámili viaceré potravinové reťazce. Podľa riaditeľky to ide ruka v ruke.

„Nemôžem vám povedať špecifické lokality, pretože máme rozbehnutých viacero konaní a nevieme dnes povedať, ktoré budú kedy ukončené. Pozeráme sa však po celom Slovensku. Na miesta, kde máme reštaurácie, aj na tie, kde ešte žiadnu nemáme,“ vysvetlila.

Portál pripomína, že McDonald’s má aktuálne na Slovensku 43 reštaurácií. 17 z nich sa nachádza v Bratislave, ostatné sú väčšinou v krajských mestách, prípadne vo väčších okresných mestách a pri diaľniciach.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: biedronka.pl
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM