TOS Lifestyle

Medzi fanúšikmi hľadajú dvojníkov filmových postáv: Toto VIDEO z hokejových MS vás dostane!

Fanúšikovia sa na štadiónoch nebavia len hokejom. Na tento moment sa obzvlášť tešia!

Ilustračný obrázok k článku Medzi fanúšikmi hľadajú dvojníkov filmových postáv: Toto VIDEO z hokejových MS vás dostane!
Zdroj: Youtube.com/Lube Music

Moment, na ktorý mnohí fanúšikovia na hokejových štadiónoch netrpezlivo čakajú. Počas prerušenej hry premietajú na obrazovke slávnych ľudí, samotných hokejistov či rôzne filmové a seriálové postavy a ku každej z nich aj vybratého diváka či diváčku, ktorá sa na danú celebritu či postavu podobá alebo ju niečím pripomína. Zaručený smiech.

Pán prsteňov

Táto šou, ktorej chvíľa prichádza vždy výlučne počas prerušenej hry, nesie anglický názov Look a Like a nechýba ani na svetovom šampionáte v Česku.

Organizátori si pritom dávajú obzvlášť záležať. Počas zápasu Poľsko – USA sa zamerali napríklad na slávnu trilógiu Pán prsteňov.

Nájsť fanúšikov, ktorí sa hodia do šou a ešte na jednu vybranú tému rozhodne nie je jednoduché, ale toto naozaj vyšlo. Video si môžete pozrieť priamo tu pod článkom.

Dávka zábavy

„Look a Like“ je obľúbenou šou medzi fanúšikmi hokeja po celom svete. Ponúka skvelý spôsob, ako si užiť zábavu a uvoľniť sa počas prestávok v hre.

Existujú aj rôzne špeciálne verzie, zamerané napríklad na detských divákov alebo na páriky, ktoré sa podobajú na slávne dvojice.

Zdroj: YouTube.com

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM