Rastislav Búgel Zo zahraničia

Migranti ZNÁSILNILI 13-ročné dievča! Jej priateľa donútili, aby sa na to POZERAL

Večerná prechádzka parkom sa zmenila na nočnú moru. Skupina migrantov znásilnila mladé dievča.

Ilustračný obrázok k článku Migranti ZNÁSILNILI 13-ročné dievča! Jej priateľa donútili, aby sa na to POZERAL
Zdroj: Pexels.com , Facebook.com/Carabinieri

Pred týždňom (30. januára) sicílskou Katániou otriasol nechutný prípad. Ako informoval portál idnes.cz s odvolaním sa na taliansky denník L’Unione Sarda, skupina migrantov tam znásilnila len 13-ročné dievča.

Utiecť sa im nepodarilo

Dievča sa spolu so 17-ročným priateľom prechádzalo po tamojšom parku, keď ich krátko po 19.00 hodine začalo obťažovať sedem mladých Egypťanov.

„Najprv ma začali obchytkávať, povedala som im, nech ma nechajú na pokoji. Dokonca aj môj priateľ, ktorý má sedemnásť rokov, im to niekoľkokrát zopakoval,“ vypovedala trinásťročná dievčina.

So skupinou migrantov sa mladý pár snažil dohovoriť, pokúsili sa aj o útek, no bez úspechu.

Horor na toaletách

„Skupina migrantov zatiahla dievča na verejnú toaletu v tamojšom parku Giardino Bellini, kde ju dvaja zo skupiny znásilnili,“ opisuje portál hrozné udalosti.

Ostatní migranti donútili jej priateľa, aby sa na ohavný čim pozeral!

Dievča skončilo v nemocnici. Polícii sa už všetkých útočníkov podarilo identifikovať a zatknúť. Podľa talianskych médií išlo o egyptských štátnych príslušníkov, ktorí na Sicíliu pricestovali ilegálne.

Politici volajú po radikálnom riešení

Prípad otriasol verejnosťou a aj politikmi. Šéf nacionalistickej strany Liga a minister dopravy Matteo Salvini, ktorý už v minulosti ako minister vnútra presadzoval tvrdú protimigračnú politiku, v pondelok na sociálnej sieti vyhlásil, že krajina potrebuje povolenie k chemickej kastrácii. „Dúfam, že o návrhu predloženom Ligou sa bude hlasovať čo najskôr,“ napísal.

„Podobné príbehy sa opakujú po celej zemi. Skupinové sexuálne násilie, zneužívanie najslabších, podmaňovanie si žien, ktoré sú stále mladšie a bezbrannejšie… Očakávame, že tí, ktorí sú za tieto zverstvá zodpovední, zaplatia za to, čo spáchali. To, čo sa stalo, nejde nijako ospravedlniť,“ povedala sicílska poslankyňa Matilde Siracusanová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Instagram.com/lunar_rock_maxx
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM