Aktualizované han Šport Hokej

Traja českí hokejisti majú koronavírus: Slovenskí novinári a celá SR 20 ide do karantény!

Nepríjemná informácia prišla zo Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH)! Trojica českých juniorských reprezentantov mala pozitívne testy na COVID-19!

Ilustračný obrázok k článku Traja českí hokejisti majú koronavírus: Slovenskí novinári a celá SR 20 ide do karantény!
Zdroj: YouTube.com/HockeySlovakia

Práve česká dvadsiatka má za sebou tri prípravné zápasy so slovenskými rovesníkmi!

Problém majú hráči aj novinári

„Vedenie Českého hokeja v utorok informovalo Slovenský zväz ľadového hokeja, že traja hráči českej juniorskej reprezentácie, ktorí sa od minulého piatka do pondelka zúčastnili na prípravnom trojzápase proti slovenskej dvadsiatke, mali po návrate do klubov pozitívny test na koronavírus. V tejto súvislosti SZĽH oznamuje a zároveň žiada všetkých slovenských novinárov, ktorí sa či už v piatok, v nedeľu alebo v pondelok zúčastnili na reprezentačnom prípravnom stretnutí v Brne, aby postupovali v zmysle pokynov hlavného hygienika SR a kontaktovali príslušný Úrad verejného zdravotníctva vo svojom okolí. O situácii boli upovedomení aj všetci hráči a členovia realizačného tímu slovenskej juniorskej reprezentácie. Nateraz zostávajú v karanténe a rovnako budú postupovať podľa pokynov hlavného hygienika,“ píše sa v maily od Petra Jánošíka, manažéra SZĽH média & PR.

Tri prehry sú zabudnuté

Nemenovaná trojica mala pozitívne testy po príchode do svojich klubov. Slováci odohrali trojicu prípravných duelov s Českom v Sportcentre Lužánky v Brne v piatok, nedeľu a v pondelok. Zverenci trénera Róberta Petrovického v nich prehrali postupne 2:6, 0:4 a 1:3.

„O situácii boli upovedomení aj všetci hráči a členovia realizačného tímu slovenskej juniorskej reprezentácie. Nateraz zostávajú v karanténe a rovnako budú postupovať podľa pokynov hlavného hygienika,“ informoval SZĽH.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM